Bioresonanssihoitaja saa itse kapulaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oli syksyinen ilta kun Joonas astui autosta sovitussa osoitteessa. Hän oli päätynyt kaksikerroksisen omakotitalon pihalle mutta toiseen kerrokseen meni erillinen sisäänkäynti ulkoa. Kävellessään rappuja ylös Joonas kelasi miten oli ehdottanut ilmeisesti aloittelevalle terveyshuuhaata tarjoavalle yrittäjälle rahaa vastaanotolla tapahtuvasta intiimipalveluista. Yrittäjä, 23-vuotias Jenni, oli aluksi jättänyt vastaamatta mutta ahkera vonkaaminen tuotti tulosta ja lopulta aika saatiin sovittua. Ovikelloa soittamalla summerin ääni kertoi että ovi on auki.
Joonas astui sisään. Tyhjä penkkirivi ja kirjoituspöytä antoi käsityksen oikeasta odotushuoneesta. Yhdestä avoimesta ovesta ilmestyi sairaanhoitajan mekkoon pukeutunut Jenni.
-Moi. Sä olet Joonas? Ihan peremmälle vaan, kävi kutsu ja Joonas seurasi Jenniä avoimesta ovesta.
Seuraava huone oli yllättävän avara. Kirjoituspöydän edessä oli kaksi tuolia. Oli hoitopöytä missä potilasta olisi voinut tutkia maaten tai esimerkiksi hieroa. Sohva oli kuin suoraan psykiatrin vastaanotolta ja sen viereinen tuoli oli asetettu niin ettei puoliksi makaava potilas olisi nähnyt hoitavaa henkilöä. Kirjoituspöydällä oli bioresonanssilaite ja muutamalla hyllyllä pystyi bongaamaan Fitlinen ja Herbalifen tuotteita sekä ainakin hopeavettä ja korvakynttilöitä. Käsitys oli selvä. Huoneistossa on aiemmin voinut toimia kaksi tai kolme oikeaa terveydenhuollon ammattilaisten pitämää vastaanottoa samanaikaisesti vieläpä omalla sihteerillä. Vielä 80-luvulla moinen järjestely ei ollut niin harvinainen mutta nykyään alan toimijat ovat siirtyneet isoihin toimijoiden tiloihin. Nyt huoneistosta on tehty oikea terveyshuuhaan monitoimikeskus. Vuokrakulut kaupungin laidalla mahdoi olla mittavat ja saattoi helposti luulla että Jenni oli haukannut liian ison palan näin "uran" alussa. Kuluja oli liikaa ja asiakkaita liian vähän.
-Istumaan tuohon, kehotti Jenni ja osoitti yhtä tuolia. Joonas totteli kehotusta.
-Niin... mehän kirjoitettiin..., aloitti Joonas epävarmasti.
-Mmm-hm..., eli Jennin vastaus.
-Haluatko vielä?
Jenni tuijotti Joonasta silmiin. Joonas tajusi yskän, kaivoi taskustaan lompakon ja ojensi siitä Jennille luvatut 300 euroa.
-Olen vähän epävarma. Mulla on ollut vaan yksi ennen sua enkä ole tehnyt tätä maksusta, tunnusti Joonas.
Jennin ilme oli yllättävä. Joonas oli 33-vuotias mutta viettänyt suurimman osan aikuisiästä saman naisen kanssa.
-Minäkään en ole pannut rahasta ennen. Toitko sentään kumit?
-Toin... täällä, vastasi Joonas ja kaivoi Sultan-pakan paitansa taskusta.
Seurasi hetken hiljaisuus kun Joonas silmäili Jennin ylävartaloa. Jenni oli 24-vuotias ja hiukan pyöreävartaloinen. Hiukset oli punaiset ja puolipitkät ja kuppikoko C. Fitness-vartalosta ei voi puhua mutta ei myöskään huomattavasta ylipainosta.
Lyhyen hetken päästä Jenni ei voinut pidätellä hihitystään.
-Minulleko naurat?, kysyi Joonas teeskennellen vähän vihaista.
Seuraavaksi Joonas nousi seisomaan ja paljasti samalla pullottavan etumuksensa. Myös Jenni nousi tuoliltaan ja siirtyi Joonaksen viereen samalla kun tämä avasi farkkujensa vyön ja sepaluksen. Esiin ponnahti keskikokoinen mutta täydessä seisokissa oleva elin.
-Istu niin minä...
Jenni ei saanut lausetta loppuun ennenkuin Joonas itse istui tuolille ja antoi Jennin imeä. Samalla huomaamatta jäi Jennin syvä huokaus. Hän ei olisi ikimaailmassa kiinnostuntu 10 vuotta vanhemmasta ja 15 kiloa ylipainoisesta miehestä kun munakin on liian pieni. Nimittäin kaksi kertaa on käynyt niin että Tinder-deitti on saanut jäädä yksin sänkyyn istumaan kun munan todellinen koko on paljastunut ja molemmilla kerroilla mittaa oli enemmän.
-Sä olet niin taaaaiihhhh, sai Joonas suustaan. Jennin poskihoito oli hänestä henkeäsalpaavan taitavaa.
-Mä thaaaaaaaah, kuului hetken päästä kun Joonas yrtti varoittaa laukeamisestaan mutta päästi satsinsa Jennin suuhun.
-Olet niin hyvä. En ehtinyt varoittaa kunnolla kun tulin, kuului selitys.
Jenni nousi seisomaan, käveli käsienpesualtaalle ja huuhteli suunsa. Hän ei sentään niellyt satsia. Samalla Joonas sai itsensä niin kasaan että lähestyi Jenniä takaa, halasi tätä ja alkoi leipomaan rintoja mekon ja rintsikoiden läpi.
Hetkeä myöhemmin Joonaksella alkoi taas seisomaan. Jenni ei reagoinut mitään vaan antoi hänen irroittaa otteensa itse.
-Hoitopöydällä, sohvalla vai missä?, kuului Joonaksen kysymys samalla kun hän housut kintuissa ja muna pystyssä käveli takaisin pöydälle noutamaan kondomit.
-Sohva on ehkä pehmeämpi, vastasi Jenni samalla kun käveli sinne ja avasi mekkonsa vetoketjun. Joonas seurasi perässä kun oli saanut housunsa kokonaan riisuttua.
Samalla Jenni peitti sohvan sen alle jemmatulla pyyhkeellä. Joonas halasi häntä taas takaapäin ja tällä kertaa hieroi toista rintaa mekon avoimesta vetoketjusta.
-Ootko vähän kovakourainen?, kysyi Jenni. Joonas irroitti heti otteensa.
-Olet niin mahtava, oli selitys tällä kertaa.
Seuraavaksi Jenni riisui mekkonsa. Alla ei ollut muuta kuin rintsikat, mustat stringit ja stay-up-sukat. Joonas noudatti esimerkkiä ja riisui paitansa.
-Et jätä minuun jälkiä, et sotke paikkoja eritteillä, et yritä pyllyyn ja käytät aina kumia. Onko nämä säännöt selvät?, varmisti Jenna. Joonas nyökkäsi.
-Olet melkein kommandona mekon alla, kommentoi Joonas samalla kun Jenni riisui viimeisetkin vaatteensa ja meni selälleen sohvalle.
Joonas kävi vähän hitaalla joten Jenni heitti häntä sohvan viereen jätetyllä kondomipakalla.
-Olen valmiiksi tarpeeksi kostea. Voit tulla suoraan sisään, ohjeisti Jenna samalla kun hieroi huolellisesti sheivattua alapäätänsä ja seuraen kun Joonas asetti kumin. Todellisuudessa hän oli laittanut liukkaria etukäteen sillä oli arvanut oikein ettei tilanne kiihottaisi juuri lainkaan.
Seuraavaksi Joonas siirtyi rohkeasti Jennan päälle samalla kun tämän toinen käsi ohjasi munan oikeaan paikkaa.
-Oi oih oh mmh, äänteli Jenni työntöjen tahdissa. Näyttely upposi Joonakseen täysillä ja hän innostui kun teini konsanaan.
-Olet mahtava, kehui Joonas Jennin korvaan.
Vastauksena Jenni käytti kuulilla treenattuja alavatsan lihaksiaan ääntelyn lisäksi. Tässä vaiheessa Joonaksen itsehillintä oli koetuksella. Joonaksen ähkiminen ja Jennin feikkaus yltyi ja Jenni saattoi vain toivoa ettei alakertaan kuuluisi mitään.
-FFFFAAAAAAaaaaaaaahh, kuului Joonaksen huudahdus laukeamisen yhteydessä. Jennille se tuli yllätyksenä. Vaikka hän normaalisti huomaa kun mies on laukeamassa niin tällä kertaa hän keskittyi vain ääntelemään ja supistelemaan alavatsan lihaksia.
Joonas taas oli onnensa kukkuloilla ja hän tajusi nousta vasta kun Jenni alkoi työntämään häntä sivuun.
Seuraavaksi Jenni otti rullan talouspaperia sohvan alta ja pyyhki ensin omat paikat ja tarjosi sitä sitten Joonakselle. Tämä taas istui kädet täristen sohvan reunalla. Tässä vaiheessa Jenniä alkoi vähän pelottamaan mutta leikki tyttöystävää hyväilemällä Joonaksen sisäreittä ja tarjosi taas talouspaperia. Nyt Joonas oli saanut itsensä niin kasaan että otti muutaman arkin, riisui kumin ja kuivasi omia paikkojaan. Samalla Jenni puki omia vaatteita.
-Taisit pitää siitä, totesi Jenni hiljaa.
Joonas ei sanonut mitään mutta etsi paitaansa lattialta. Jenni oli tässä vaiheessa pukenut stringit, rintsikat ja mekon ja siirtyi istumaan kirjoituspöydän taakse. Samalla hän huomasi että Joonas tuijotti hänen rintojaan.
-Kello on paljon ja vastaanotto on kiinni, totesi Jenna jämäkästi.
Samalla Joonas puki kirjoituspöydän vieressä housunsa. Nyt Jenni huomasi että Joonas oli panon jälkeen vieläkin poissa tolaltaan ja alkoi vähän huolestua. Tuli mieleen teinivuosien eräs kertapano joka johti yli vuoden kestävään yksipuoliseen yhteydenpitoon. Yhtälailla se tyyppi oli pitänyt Jenniä mahtavana ja yritti epätoivoisesti tutustua sen jälkeen. Todellisuudessa Jenniä ei kiinnostanut pätkääkään silloin eikä nyt vaan mielessä on lähinnä tilanteen nollaus kännillä.
-Kello on paljon ja vastaanotto on kiinni. Nyt kotiin, komensi Jenni taas jämäkästi. Kello tosiaan oli melkein puoli yhdeksän illalla ja siideriä saisi kaupasta yhdeksään asti.
-Joo moi, sanoi Joonas samalla kun meni vastaanottohuoneeseen.
-Ehkä joskus vielä, hän yritti epätoivoissaan.
-Moimoi, oli Jennin tyli vastaus kun hän saattoi asiakkaansa ulko-ovesta pihalle.
Joonas oli ulkona, ulko-ovi kiinni ja Jenni saattoi huokaista helpotuksesta. Tuli mieleen että paikalle pitäisi pyytää valvontakamerat ja turvalukot jos näitä tulee jatkossa. Nyt pitäisi seurata ikkunasta että Joonaksen auto todellakin häipyy samalla kun siivoaa pimeässä. Seuraavaksi kauppaan hakemaan paljon siideriä ja kotiin suihkuun. Energiakriisistä viis, sillä se suihku on pitkä ja lämmin.
 

Yhteistyössä