Biksukuvia tulevalle työnantajalle

Ei se lähettänyt bikinikuvaa työnantajalle. Työnantaja halusi tietää tyypin instatilin ja meni sitten katsomaan kuvia sieltä ja veti herneet nokkaan liian paljastavasta lomakuvasta. Otti vielä tytön kuvan varoittavaksi esimerkiksi omalle sivuilleen jossa jakoi sitä eteenpäin. Että kyllä se oli työnantaja joka teki väärin. Työntekijöillä on myös vapaata ja jos haluaa laittaa kuvia, vaikka bikinikuvia lomalta instaan niin sitten laittaa. Eriasia jos ne olisi ollut jotain alaston jne kuvia.
Joku siistimpi biksukuva olisi vielä mennyt, mutta ei sellainen, jossa tissit puoliksi näkyvät. Nykyään saa syytteen seksuaalisesta ahdistelusta jo pelkästään vahingossa vilkaistessa naisen sääriä. Tuollaisten kuvien jakaminen potentiaaliselle työnantajalle huutaa jo kaukaa syytettä meetoo-hengessä.
 
Siis oliko siten, että tytön instatili ei ollut julkinen?
Näköjään julkinen, mutta hakiessa olivat siis pyytäneet ilmoittamaan sometilit, ja oli ko. tilin ilmoittanut.
Ja hyvä esimerkki siitä, että etenkin markkinoinnin ymv aloilla, joissa some on monella osa sitä työnkuvaa, kannattaa jo uraa suunnitelessa alkaa pitää ns. työtilejä, joita voi hyödyntää niin työtä hakiessa kuin niitä tehdessä, jos ns. omille tilelle haluaa tissi-, pylly- ja rellestyskuvia jakaa.