AVI:t, Vapaavuori, puhemies kepun Vehviläinen ja oikeusoppineet ovat Marinin hallituksen ja presidentti Niinistön koronapolitiikkaa vastaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Näyttää että AVI:t, Vapaavuori, puhemies kepun Vehviläinen ja oikeusoppineet ovat Marinin hallituksen ja presidentti Sauli Niinistön koronapolitiikkaa ja poikkeusolon julistamista vastaan. Osa kansanedustajista haluaa avata myös nuorten harrastukset juuri koronaroihun pahentuessa, sillä ovathan 10-20-vuotiaat toisiksi eniten tartuntoja omaava ryhmä heti 20-30-vuotiaiden jälkeen Suomessa. Aktiivisimmat ryhmät, jotka tietenkin myös levittävät koronatartuntoja tehokkaimmin. Meillä on pian Tsekin tilanne edessä tai sitten nostetaan vaan kädet pystyyn ja otetaan Tansanian malli.
 
vierailija
AVIen, Kepun Vehviläisen, Vapaavuoren ja oikeusoppineiden mallin vaihtoehdot: 1. Turha löysäilypolitiikka, jolla koronaluvut nostetaan pilviin, kunnes tulee ennen pitkää pakko tehdä jotain, tai 2. Tansanian malli, jossa nostetaan kädet pystyyn ja antaudutaan koronan edessä.

Kolme kohtalokasta virhettä: Näin tämä maa syöksyi koronakriisiin
https://www.verkkouutiset.fi/kolme-suurta-virhetta-nain-tshekki-syoksyi-koronakriisiin/
Epidemiatilanne on pahentunut nopeasti Tshekissä.

Euroopan valtioista Tshekki on nopeasti ajautunut koronatartuntojen kriisimaaksi, CNN kertoo.
Uusi tarttuvampi virusvariantti on levinnyt koko maahan ja sairaaloiden hoitopaikat ovat täynnä. Uhrien määrä on ylittänyt 20 000 kuolleen rajan. Kuolleisuusaste väestöön nähden on maailman korkeimpia.


Tansanian presidentin mukaan rukous parantaa koronan ja rokotukset ovat vaarallisia – samaan aikaan sairaalat täyttyvät
Maa ei suostu kertomaan koronalukuja WHO:lle.

Tätä kohti menossa, jos Marinin, Kiurun ja presidentti Niinistön vaatimia tiukkoja rajoituksia ei oteta käyttöön
 
vierailija
Tansanian presidentin mukaan rukous parantaa koronan ja rokotukset ovat vaarallisia – samaan aikaan sairaalat täyttyvät
Maa ei suostu kertomaan koronalukuja WHO:lle.
Tätä kohti menossa, jos Marinin, Kiurun ja presidentti Niinistön vaatimia tiukkoja rajoituksia ei oteta käyttöön
Tansanian presidentti John Magufuli on kuollut 61-vuotiaana
"Presidentin on huhuttu sairastuneen koronaan.

Presidentti nähtiin julkisuudessa edellisen kerran noin kaksi viikkoa sitten ja Tansaniassa on huhuttu hänen sairastuneen koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.

Noin viikko sitten oppositiojohtaja Tundu Lissu kertoi, että Magufuli oli sairaalahoidossa kriittisessä tilassa. Tietoja ei tuolloin pystytty vahvistamaan.

Tansanian koronalinja on ollut erikoinen ja presidenttiä kritisoitiin hänen koronatoimiensa vuoksi.

Magufuli väitti, että rukous on puhdistanut maan viruksesta ja madagaskarilainen yrttitee riittäisi parantamaan viruksen aiheuttamasta taudista. Hän myös kehotti käyttämään virustaistelussa höyryterapiaa.

Hänen hallintonsa on kieltäytynyt hankkimasta rokotteita, ja presidentti kieltäytyi ulkomaisesta avusta. Maa ei ole myöskään julkistanut koronatilastoja viime toukokuun jälkeen."

Että sellainen nuha.
 

Yhteistyössä