K
kiitos avusta!
Vieras
Pitäs pellillä tehdä isoa kakkupohjaa pari kappaletta ja niistä sitten kasata täytekakkua lapsen synttäreille.
Väliin lapsi haluaa kermarahkaa ja mansikoita, ei siis mansikka rahkaa vaan erikseen paksua kermarahkaa kerroksen ja mansikkasurvosta päälle.
Pysyykö se mansikkasurvos hyvin paksun rahkakerroksen päällä valumatta pitkin reunoja vai pitääkö siitä survoksesta valuttaa esim. kaikki mahdollinen irtilähtevä neste pois ensin?
Ja toinen kysymys, onko kukaan käyttänyt geelikyniä millä voi koristella kakkuja? Mulla on dc.oetkerin tms. jotain geelikyniä ostettuna millä voi piirtää kakkuun mieleisiä kuvioita mut kun lapsi haluis punasen kakun mihin päälle piirretään muilla väreillä jotain.. eli voiko sillä geelillä värjätä kermaa vai pitääkö mun vielä erikseen ostaa punasta elintarvikeväriäkin?
VAI: miltä se valmiiksi punainen mansikkakerma maistuu? Maistuuko siinä joku keinotekoinen aromi vai onko se niin herkkua että kannattais sitä ostaa suoraan..?
Väliin lapsi haluaa kermarahkaa ja mansikoita, ei siis mansikka rahkaa vaan erikseen paksua kermarahkaa kerroksen ja mansikkasurvosta päälle.
Pysyykö se mansikkasurvos hyvin paksun rahkakerroksen päällä valumatta pitkin reunoja vai pitääkö siitä survoksesta valuttaa esim. kaikki mahdollinen irtilähtevä neste pois ensin?
Ja toinen kysymys, onko kukaan käyttänyt geelikyniä millä voi koristella kakkuja? Mulla on dc.oetkerin tms. jotain geelikyniä ostettuna millä voi piirtää kakkuun mieleisiä kuvioita mut kun lapsi haluis punasen kakun mihin päälle piirretään muilla väreillä jotain.. eli voiko sillä geelillä värjätä kermaa vai pitääkö mun vielä erikseen ostaa punasta elintarvikeväriäkin?
VAI: miltä se valmiiksi punainen mansikkakerma maistuu? Maistuuko siinä joku keinotekoinen aromi vai onko se niin herkkua että kannattais sitä ostaa suoraan..?