E
ei kokemusta
Vieras
Eli ajattelin koristella hyydytetyn kakun raastetulla valkosuklaalla. Kakun päälle tulee ensin hyydytetty kerros mango- tai mansikkasoseesta. Sitten kysymykset:
Pitääkö päällisen olla kokonaan hyytynyt kun raastan suklaan päälle vai kuuluuko sen vähän upota sinne sekaan?
Suklaan kannattaa varmasti olla jääkaappikylmää?
Millä kannattaa raastaa? Ei ole väliä raasteen koolla vaan millä se se on helpointa. Juustohöylällä vai ihan raastimen jollakin terällä?
Kannattaako olla ihan leivontaan tarkoitettua valkosuklaata vai pelittääkö karkkihyllyn halvemmat yhtä hyvin?
Muitakin vinkkejä miten olis helpointa ja varmin lopputulos otetaan vastaan.
kiitos jo etukäteen
Pitääkö päällisen olla kokonaan hyytynyt kun raastan suklaan päälle vai kuuluuko sen vähän upota sinne sekaan?
Suklaan kannattaa varmasti olla jääkaappikylmää?
Millä kannattaa raastaa? Ei ole väliä raasteen koolla vaan millä se se on helpointa. Juustohöylällä vai ihan raastimen jollakin terällä?
Kannattaako olla ihan leivontaan tarkoitettua valkosuklaata vai pelittääkö karkkihyllyn halvemmat yhtä hyvin?
Muitakin vinkkejä miten olis helpointa ja varmin lopputulos otetaan vastaan.
kiitos jo etukäteen