ASTMA JA ATOOPIKKOLASTEN ÄIDIT!

Onko täällä ketään pahasti astmaattisten ja atooppisten lasten äitejä?
Meillä sairastetaan vaikeahoitoista astmaa. Lapset 8v ja 5v. lääkkeenä löytyy mm. symbicort, singulair, bricanyl, loradatin,atarax,nenäsuihkeet, silmätipat, kortisonivoiteet, perusvoiteet.. Ei ole helppoa..
Olisi kiva vaihtaa ajatuksia muiden äitien kanssa!
Voimia teille kaikille.. :)
 
Meillä toinen astmaatikko ja toinen atoopikko/moniallerginen, astman kuviteltiin olevan hallinnassa kunnes tuli pakkaset ja samaanaikaan flunssa, siitä onneksi selvittiin lääkityksen tuplauksella ja avaavilla. Lääkityksenä flixotide 125mg ja avavana bricanyl..
Pienempi on atoopikko minkä ihottuma lehahtelee väärien ruokien/kelien/vaatteitten/huonosti nukutun yön ja monen muun takia...
 
hei!
meillä 2,5 vuotias tyttö jolla vaikea infektioastma,atopia ja ruoka-aineallergiat.
meillä astma todettiin 6kk ikäisenä ja siitä asti lääkitystä lisätty ja muutettu lähes jatkuvasti kun pahenemisvaiheita on viikoittain. lisäksi kesällä alkoi ahdistukset ilman flunssaakin...ja joka kerran jouduttu sairaalaan spiroille kun kotilääkitys ei auta.
kokeiltiin flixotide,ventoline,pulmicort,bricanyl ja singulair...
elokuussa vaihdettiin seretideen (avaa keuhkoputkia + hoitaa) ja sit lisäksi avaavana ventoline...nyt tilanne on ollu kuukauden ajan parempi...saa sit nähdä kun kunnon pakkaset taas tulee. tänä aamuna hengitys oli taas vaikean oloista.
tytöllä on jaloissa,käsissä ja kasvoissa punaista pilkullista ihottumaa joka välillä on parempi ja välillä huonompi,rasvoja vaihdetaan usein...nyt käytössä locobase ja abobase oily cream...talvi pahentaa ja kuivattaa kovasti tytön ihoa.
lisäksi on maito-soija-herne-paprika allergiat ja toistaseksi pois myös viljoista ohra,ruis ja vehnä.
tyttö sairastaa muutenkin paljon,varsinkin korvatulehduksia ja ylähengitystieinfektioita.
 

Yhteistyössä