"Asiantuntijoiden mukaan Trump on ollut ennen kaikkea uskollinen äänestäjilleen ja toteuttanut vaalilupauksiaan parhaansa mukaan"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
"Trump on kautensa aikana nimittänyt jo kaksi uutta tuomaria korkeimpaan oikeuteen – ensi viikolla mahdollisesti kolme, kun senaatti päättää Amy Coney Barrettin nimittämisestä Ruth Bader Ginsburgin seuraajaksi. Lisäksi hän on nimittänyt lukuisia tuomareita alempiin liittovaltion oikeusistuimiin.

– Hän on sillä jättänyt pysyvän jäljen ja vienyt amerikkalaista yhteiskuntaa äänestäjiensä toiveiden mukaisesti arvokonservatiiviseen suuntaan. Tämän vaikutus tuntuu kymmeniä, kymmeniä vuosia, Annala toteaa."

:eek:
 
  • Rakkaus
Reactions: Elena777
vierailija
Trumpin kaudella on viety läpi myös useita lakiuudistuksia, joista erityisesti first step act -nimellä tunnettu rikosoikeusuudistus nauttii sekä republikaanien että demokraattien kannatusta.
Ja kuinka moni palstalaisista tuntee first step actin? Ei varmaan kukaan. Mutta naama punaisena on kiva öyhöttää, vaikka ei todellakaan ole mitään hajua mitä Trump on presidenttinä tehnyt. Se on tyhmä ja huono kun se on oikeistolainen.
 
vierailija
Kuka onkaa kaikkein paras asiantuntija?

No tietysti oma rakas sisko!

Ettei totuus nilviäisestä unohdu, niin IS:

Washington Post on saanut haltuunsa ääninauhoja, joissa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin sisko Maryanne Trump Barry esittää karuja mielipiteitä istuvasta presidentistä.

Nauhat Washington Postille luovutti presidentin veljentytär Mary L. Trump.

– Hän haluaa ainoastaan miellyttää kannattajiaan. Hänellä ei periaatteita. Ei ollenkaan. Ja hänen kannattajansa, luoja soikoon, jos olet uskonnollinen ihminen, haluat auttaa ihmisiä. Et tehdä tätä, Barryn kerrotaan sanoneen kuullessaan Trumpin hallinnon erottavan turvapaikanhakijoiden lapset vanhemmistaan maan rajalla.

Maryanne Trump Barry toimi liittovaltion tuomarina kuullessaan veljensä hallinnon toimista maan rajalla. Nauhalla Barry valittaa lasten kohtaloa, ja epäilee ettei hänen veljensä ole lukenut hänen maahanmuuttoa koskevia mielipiteitä.

– Pirun tviittinsä ja valheensa, herranen aika. Puhun nyt liian vapaasti, mutta tiedäthän. Jatkuva tarinoiden muuttuminen, valmistumisen puute, valehtelu...Voi paska, Barryn sanoo nauhalla.


Mary Trump nauhoitti salaa 15 tuntia keskusteluita tätinsä kanssa vuosina 2018 ja 2019 kerätäkseen aineistoa perintökiistaan sukulaisiaan vastaan.

Nauhoja hän on käyttänyt lähteinä tuoreessa kirjassaan, jossa hän esittää erittäin voimakasta kritiikkiä setäänsä kohtaan. Mary Trump oli aiemmin kertonut ettei halua paljastaa lähteitään.
 

Yhteistyössä