Apuva!Kysymys kuukautisista

  • Viestiketjun aloittaja lemmikki
  • Ensimmäinen viesti
lemmikki
Mulla on 7kk vanha poika. Imetyksen lopetin kun poika oli 5,5kk. Muutama viikko tuosta tuli ensimmäiset kuukautiset ja ne olivat ihan normaalit. Nyt kuitenkaan ei kuukautisia kuulu ja tänään kp36. Tein raskaustestin viime viikolla kun kp 31 ja negaa näytti. Ennen raskautta kierto ollut n. 30-33 päivää. Tänään aion tehdä uuden testin, mutta mikäli sekin näyttää negaa niin mistä voi oikein olla kyse, kun kuukautisia ei kuulu. Itse en usko olevani raskaana. Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia? Voiko kyseessä olla sitten se, että menee aikansa ennen kuin kierto tasoittuu raskauden ja imetyksen jälkeen? Onko muille käynyt näin? Vastailkaa, PLIIIIIIS! Ihan näin nopeasti tuon esikoisen jälkeen ei ollut tarkoitus toista tehdä ja nyt jännittää!
 
Heips.on ihan normaalia,että aluks ne kuukautiset saattaa tulla miten sattuu.mulla esim.ollu kierto ennen raskautta n.28päivää nyt se on36päivää.mutta kantsiihan sun tietty varmistaa ettet oo raskaana ja jos edelleen nega niin nou hätä,kyllä ne menkat sielt vielä tulee. =)
 
kristiina-79
Mulla oli esikoisen vauva-aikana ekat kuukautiset tytön ollessa 5 kk ja toiset tytön ollessa 9kk! Sen jälkeen sitten aloitinkin pillerit ja kierto vakiintui ...
 
-peukku-
Joo, mulla oli esikon jälkeen sama juttu, että 8kk jälkeen alkoi ekat, ja ne oli aivan HIRVITTÄVÄT!!! Mä luulin, että vuodan kuiviin ja kuolen :D

No, sitten ei taas mitään tullutkaan pariin-kolmeen kuukauteen, kunnes sen jälkeen sitten tasoittuivat suhteellisen normaaleiksi. Että en sinuna huolestuisi ihan kovin =)


Mutta imetys ei ole mikään ehkäisykeino... kais sen tiesit
;)
 
lemmikki
Huomenia! Imetystä ei olla ehkäisykeinona käytetty. Tein eilen uuden testin ja negaa näytti. Joten ei muuta kun odotellaan, että kuukautiset tulee, vaikka ei niitä nyt niin hirmuisen ikävä ole. Kiitos kaikille vastanneille! =)
 

Yhteistyössä