(En kuitenkaan stressaa tästä)
Eli tarkoitus olisi käydä tankkaamassa Viking Linen seisovassa pöydässä. Kun nyt katsoin menuta niin muutamasta ruokalajista en ole ihan varma, et pitäiskö välttää vai saapiko "ahmia"... )
Oletteko itse syöneet aivan kaikkea buffetista, vai välttänyt jotain?
Mulla kävi mielessä esim. seuraavat kysymykset:
*Saako marinoituja sillejä ja silakoita syödä? Kun ei tiedä onko ne Itämerestä vai mistä...
*Onko sekä kylmäsavulohi että graavilohi kiellettyjä (myös laivalla)? Vai koskeeko se rajoitus vain niitä kaupassa myytäviä vakuumipakattuja kalatuotteita, joita säilytetään pitkään? Kun ei voi tietää tekevätkö esim graavilohen laivalla itse, jos kyllä olisiko se silloin kiellettyä?
*Onko myös lämminsavulohi kielletty? Onko väliä onko kala tarjolla lämpimässä vai kylmässä pöydässä, eli jos on lämmitetty niin onko se jotenkin enemmän ok?
*Lieneekö lampaan liha kiellettyä? Porollahan on joku rajoitus, ja olen kyllä kuullut että myös lammas olisi rajoitettu... Tuoreempaa tietoa jollain?
*Täytyykö joitain tiettyjä kastikkeita välttää? Enhän voi esim tietää onko kermaviilikastike tehty pastöroidusta maidosta, tai ylipäänsä onko se esim. edes suomalaista...
*Mites se laivan paahtopaisti, sehän on yleensä mediumia... Oletteko syöneet/jättäisittekö syömättä?
*Samoin nuo jälkiruuat on aika maitopitoisia, jätskiä, juustoja, suklaamoussea jne. Liekö pastöroituja...?
Käytän tietysti myös omaa harkintaa, ja vaikka nyt hysteeriseltä kuulostankin, niin tiedän että sitä sun tätä saa silloin tällöin syödä kohtuudella. Kiinnostaakin tietää, et oisko teillä asioista varmaa tietoa, ja että miten itse tekisitte.
Kiitos nopeille vastaajille )
Oletteko itse syöneet aivan kaikkea buffetista, vai välttänyt jotain?
Mulla kävi mielessä esim. seuraavat kysymykset:
*Saako marinoituja sillejä ja silakoita syödä? Kun ei tiedä onko ne Itämerestä vai mistä...
*Onko sekä kylmäsavulohi että graavilohi kiellettyjä (myös laivalla)? Vai koskeeko se rajoitus vain niitä kaupassa myytäviä vakuumipakattuja kalatuotteita, joita säilytetään pitkään? Kun ei voi tietää tekevätkö esim graavilohen laivalla itse, jos kyllä olisiko se silloin kiellettyä?
*Onko myös lämminsavulohi kielletty? Onko väliä onko kala tarjolla lämpimässä vai kylmässä pöydässä, eli jos on lämmitetty niin onko se jotenkin enemmän ok?
*Lieneekö lampaan liha kiellettyä? Porollahan on joku rajoitus, ja olen kyllä kuullut että myös lammas olisi rajoitettu... Tuoreempaa tietoa jollain?
*Täytyykö joitain tiettyjä kastikkeita välttää? Enhän voi esim tietää onko kermaviilikastike tehty pastöroidusta maidosta, tai ylipäänsä onko se esim. edes suomalaista...
*Mites se laivan paahtopaisti, sehän on yleensä mediumia... Oletteko syöneet/jättäisittekö syömättä?
*Samoin nuo jälkiruuat on aika maitopitoisia, jätskiä, juustoja, suklaamoussea jne. Liekö pastöroituja...?
Käytän tietysti myös omaa harkintaa, ja vaikka nyt hysteeriseltä kuulostankin, niin tiedän että sitä sun tätä saa silloin tällöin syödä kohtuudella. Kiinnostaakin tietää, et oisko teillä asioista varmaa tietoa, ja että miten itse tekisitte.
Kiitos nopeille vastaajille )