APUA! Miten pitkällä raskaus on..?!

Heippa!

Plussasin eilen töissä, ihanaa! =) Yli vuosi yritystä takana ja yksin keskenmeno syksyllä 06. Sen jälkeen kierto epäsäännöllinen ja nyt..

..En kuolemaksenikaan muista milloin kuukautiset on viimeks ollu!!

Miten saan sen selville? Näkeekö verikokeista miten pitkällä raskaus suunnilleen on? Mulla on hämärä mielikuva et olis ollu kesäkuun alkupuolella, ehkä puolivälissäkin mutta en vaan muista.

Mitä ihmettä nyt teen..? :whistle:
 
Onnea oikein paljon, tiedän tuon tunteen (1½ vuotta yritystä ja nyt rv 25+1)! Eli soitto neuvolaan ja selitä tilanteesi, muutenhan ne antais ajan ehkä vasta useemman viikon päähän mutta tuossa tilanteessa voit päästä nopeamminkin kun siellähän pitää käydä oliks se ennen 4. raskauskuukauden täyttymistä. Ultrassa kyllä sit selviää viikot. :heart:
 
Kaikilla paikkakunnilla ei ole neuvolassa ultraa, joten varaa aika neuvolaan ja sitten jos mahdollisuus niin mene jonnekin alkuraskauden ultraan. Siinä nähdään sikiön koko jne. Muuten sulla on vasta NP-ultra viikolla 12 jos et tohon mene.
 
Joo - ne voi verikokeesta määrittää sen hcg-arvon, joka viittaa sitten kuinka pitkällä olet. Mutta ultralla näkevät sen kanssa, tosin liian alussa ei taida näkyä paljoa....

Onnea!! :flower:
 

Yhteistyössä