APUA!!!!!!!!!! KUIVAUSRUMMUSTA!!!!!!!!

  • Viestiketjun aloittaja apuva
  • Ensimmäinen viesti
apuva
mikä on kosteudentiivistin? kun väännän ohjelman päälle siinä palaa valo "puhdista kosteudentiivistin" ja kun laittaa päälle niin se sammuu :eek: kyseessä uusi whirlpool ja ohjeita ei löydy mistään :|
 
vieras
Meillä ainakin kuivausrummun alaosassa on sellainen luukku, joka aukeaa ja sieltä löytyy sellainen ritilikkö. Se pitää aina tietyin väliajoin puhdistaa! On siis eriasia kuin vesisäiliö!
 
Näin meillä
Meidän kuivausrummussa myös tuollainen "ritilälaatikko", joka kerää kaikkea ylimääräistä pölyä yms mitä niistä vaatteista nyt irtoaakin.. Puhdistetaan se kahden viikon välein, koska muuten rumpu kuivattaa pyykkejä paljon kauemmin ja vie siis sähköä myös enemmän. Ohjeissa käskettiin puhdistaa se ainakin neljä kertaa vuodessa. Että oliskohan kyseessä juuri tällainen??
 
Mulla sama masiina. Avaa luukku ja siellä sininen nappi, josta painaen aukeaa kosteudentiivistimen luukku. Ota kosteudentiivistin ulos ja huuhtele se suihkun kanssa. laita se takaisin ja katso, että laitat sen oikein päin eli tekstit tulee ylös. Sulje luukku ja väännä ohjelmanvalitsin siihen kohtaan jossa on sellanen pilkku, ei lue mitään ja paina käynnistys nappia niin kauan kun punainen valo sammuu kohdasta puhdista kosteudentiivistin.
 

Yhteistyössä