APUA kakku piloilla...

26.07.2006
92
0
6
Tänään olisi tulossa illalla vieraita ja piti tekemäni Pirkka-lehdessä ollut mustaherukka-suklaakakku. Mutta onnistuin kämmäämään tuon suklaavaahdon, joten mitä ihmettä nyt teen tuolle...?

Tehtynä on siis ohut suklainen kakkupohja irtopohjavuokaan. Oisko ehdotuksia mitä voin tehdä siihen täytteeksi, kun en nyt pääse kauppaan hakemaan uutta suklaata!
 
Onko sulla kermaa? Liivatelehtiä? Jotain mehua? Tee niistä semmonen kakku, vatkaat kerman, ja liotat siihen liivatelehtiä (laita vaikka mansikkasosetta joukkoon ), vuokaan pohjan päälle, annat hyytyä, ja sit uus satsi mehusta, pintakerrokseksi.
 
1)juustokakku...siis se juusto osa siihen päälle??
2)onko jätskiä? ladot sitä siihen päälle esim leikkaat valmiita annoksia kippoon ja siihen jätskit tai sit hiukan sulalat sitä jätskiä ja kaadat päälle ja pakkaseen hiukan jähmettyyn...tosin jätski taitaa mennä vähän hölmön näköseks jos sen sulattaa ja pakastaa uudelleen..
3) teet ihan sokerivesi kuorutteen päälle ja laitat vaikka nompparilleja tai suklaarouhetta tai jotain päälle...

olisko noissa mitään auttavaa asiaa??
 
No kun se suklaaseos "hiukan" hörppäs vettä siitä mun vesihauteesta ja meni ihan kamalaksi...

Olen tehny ennenkin kyllä hyydykekakkuja, mutta aina keksipohjalle. Siis tuo toimii maun puolesta samalla tavalla tuo suklaakakkupohja? kostutanko sen?

Jospa teenkin pelkästään tuon mustaherukkavaahdon ja kiilteen päälle mustaherukkamehusta. Kiitos ideoista!
 

Yhteistyössä