Apua kaivattaisiin!!

  • Viestiketjun aloittaja vieras harmaana
  • Ensimmäinen viesti
vieras harmaana
Ollaan ostamassa pojalle uutta istuinta kun vanha jää pieneksi hän on 7kk, ja nyt olen tässä netissä selaillut monia sivuja ja nähnyt niitä törmäystestejä yms. mielipiteitä ja en tiedä enään mikä olisi hyvä istuin...? Löytyisikö apua, asiantuntijoilta!!

Kiitos jo etukäteen!!
 
Britaxin TwoWay Elite on ainakin varma valinta, meillä se on ollut jo kahdella. Tosi hyvä penkki mikä palvelee pitkään.

Kuopukselle harkitaan nyt Brio Zentoa, sekin on pärjännyt testeissä hyvin. Ainut vaan mietittää kun se on kapeampi kuin Britax, että meneeköhän yhtä pitkään kun Britaxeista ollaan kovasti tykätty!

Aktagraco Cosmicsia kannattaa välttää, se on hylätty testissä!!
 
pro
Täällä eivät asiantuntijat saa antaa suosituksia ja mielipiteitä merkeistä, koska kaupallinen mainnta ja spämmäys on kielletty palstalla. Siksi täällä saa vain eri merkkien fanaattisten kannattajien mielipiteitä, jotrka ovat turvallisuuden suhteena täysin merkityksettömiä.

Kokeile mikä istuin sopii autoonne parhaiten, tulee hyvään asentoon ja antaa tilaa muillekin matkustajille. Turvallinen ja luotettava asennustapa on tärkeämpi kuin kenenkään mielipide parhaasta istuimesta.
 
kamies
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.12.2006 klo 11:03 pro kirjoitti:
Siksi täällä saa vain eri merkkien fanaattisten kannattajien mielipiteitä, jotrka ovat turvallisuuden suhteena täysin merkityksettömiä.
kuluttajat on nykyään aika hyvin perillä turvatesteistä. se on julkisesti uutisoitu pohjoismaissa että aktagracon kaksi istuinta on hylätty kahdessa testissä irtilentämisen takia, sitä ei käy kiistäminen.
britaxia testataan niin paljon jo ennen myyntiin laittamista että ei ihmekään kun on niin paljon testivoittajia, kaikki on mietitty. briio zenton testivideo on nähtävissä netissä, pärjäsi hyvin.

ei ne myyjät ainoita oo ketkä tietää, helppo näistä on ottaa selvää.
 

Yhteistyössä