Apinarokko täytyy ottaa vastaan kuin covid. Zero-apinarokkoilu naurettavaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Wikipedia - Apinarokko
Pox-viruksen aiheuttama sairaus
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Apinarokko

"Apinarokko on melko suppealla alueella Länsi- ja Keski-Afrikassa tavattava, isorokon sukulaisviruksen aiheuttama, isorokkoa muistuttava sairaus. Sairautta esiintyy apinoilla, ja se voi tarttua myös ihmiseen. Isorokon hävittyä apinarokkoa pidetään ihmiselle vaarallisimpana Pox-viruksen aiheuttama sairautena.

Taudin tapauskuolleisuus vaihtelee länsiafrikkalaisen viruskannan noin prosentista on Kongon alueen viruskannan 10–17 %:iin."

Ei mitään hätää. Vaikka iskisi kapakat ja festarit sekä matkailu voidaan pitää auki. Max. 17% tapauskuolleisuus on pieni.

Se joka väittää että apinarokon voi pysäyttää, ei tunne viruksia. Tiedekin todistaa että se on mahdotonta. Zero-apinarokkoilu on masinoitua veneenkeikuttamista. Testi ei ole hoitokeino. On yllättävää miten luonnosta erkaantuneet ihmiset pelkäävät kulkutautia. Virus on demonisoitu

Suomi ottaa apinarokon vastaan väestöpohjalta. Täähän on siis yleensä lievä tauti. Pitäisi saada osa väestöstä sairastumaan. Ilmassa leviävä apinawiirus on lähinnä pelottelua. On muutakin kuin terveys. Pitäisi aloittaa yhteiskunnallinen keskustelu…
https://mobile.twitter.com/Rullakartina/status/1527266676449939461
 
vierailija
80%:lla? maailman väestöstä on alentunut vastustuskyku rokotteiden ansiosta. Taudit jotka aikaisemmin pysyi kurissa alkaa leviämään. Ei yllätä ja tää on vasta eka.
 
Arvelinkin että ei tässä ilman rokotteita ulkomaille pääse/pääse mihinkään muutenkaan, kohta on taas piikkipassit summuut ni ihan hyvä että jokainen perheessä innolla lähti mukaan Suomenmatkailuhankkeeseen.😁
 
vierailija
Älä koeta sotkea faktoja tähän säikeeseen, näiden ihmisten narratiiviin ei totuudenmukaisuus kuulu. Kohta varmaankin opimme että koko apinarokko on meidän oma vikamme, kun emme ole käyttäneet diplomatiaa viruksen ehkäisemiseksi.
 
Omituinen ketju. Mitä on zero-apinarokkoilu? :unsure:

Tääkin kappale ihan sekava:

"Se joka väittää että apinarokon voi pysäyttää, ei tunne viruksia. Tiedekin todistaa että se on mahdotonta. Zero-apinarokkoilu on masinoitua veneenkeikuttamista. Testi ei ole hoitokeino. On yllättävää miten luonnosta erkaantuneet ihmiset pelkäävät kulkutautia. "
 

Yhteistyössä