antaisitteko supon..

  • Viestiketjun aloittaja loppi
  • Ensimmäinen viesti
loppi
meen puoltoistavuotiaalle on tulossa 7 hammasta.. osa läpi jo ja osa suusta ihan turvoksissa.. huutaa välillä ja nukkuu levottomasti.. pitelee suustaan.. eihän särkylääkkeestä haittaa ole jos sen ottaa vähän niinku turhaankin.. kerran..
 
vieras
Pamol® F lapsille


Särky ei ole koskaan miellyttävää, mutta sen hoito voi olla. Pamol® F (125 mg ja 250 mg) on lapsille tarkoitettu särky- ja kuumelääke, joka on helppo annostella, maistuu banaanilta ja sulaa suuhun.

Lasten kipu- ja kuumetiloja, joiden hoitoon Pamol® F sopii, ovat mm. päänsärky, hammassärky, korvasärky, muut yleiset särky- ja kiputilat, nuhakuume sekä rokotuksiin liittyvä kuumeilu ja kipu.

Pamol® F -suussa hajoava tabletti tulee antaa alle 6-vuotiaille lapsille liuotettuna lusikalliseen vettä tai maitoa. Yli kuusivuotiaat lapset voivat imeskellä tabletit - ne hajoavat hyvin nopeasti suussa joutuessaan kosketuksiin syljen kanssa.

Suun kautta annosteltuna lääkkeiden vaikutus saavutetaan nopeammin ja tehokkaammin kuin peräpuikkoja käytettäessä. Niinpä suun kautta annostelu on kaikenikäisillä suositeltavampi vaihtoehto kuin peräpuikot.
 
kippe
kyllä mä olen ainakin "varmuuden vuoksi" antanut mein 1 veelle jos on tullut ylimääräistä kitinää, kun on muuten niin perustyytyväinen heppu. neljää hammasta punkee yhtäaikaa. kyllä kitinät on loppuneet.
 
juu
Anna ihmeessä.

Meillä lapset saa aina vatsansa löysälle tuosta pamol f:stä. Siinä taitaa olla aika paljon sorbitolia.

Meillä ei kyllä noihin hammaskipuihin mikään suppo tehonnut. / :
 

Yhteistyössä