Anoppi ja ex-miniä

Onko teillä kellään ollut vastaavaa tilannetta:
"Anoppi-kokelaani" kaveeraa ex-miniänsä eli mieheni ex-vaimon kanssa ahkeraan. Se on mielestäni ihan hyvä asia, siinä ei ole mitään pahaa. Mutta aina kun olemme anopin kanssa tekemisissä, hän hokee kuinka Marja (ex-miniä) sanoi sitä ja teki tätä... En millään jaksaisi kuulla niitä muistutuksia mieheni exästä.
Jouluna hän muinamiehinä oli minun kustantamassa ja laittamassa joulupöydässäni syömässä ja samalla kehui kuinka hän oli vienyt ison pinon rahaa Marjalle joululahjaksi. Minua ei kyllä tullut mieleen muistaa.. Ei se silti mitään, en hänen rahojaan tarvitsekaan, pärjään ihan omillani (mitä tämä Marja ei tunnu tekevän), mutta onko sitä pakko kehuskella joulupöydässä minun kuullen, olisi pitänyt vaan omana tietonaan.
Pitääkö mun kestää tollasta? Vai mitä tehdä?
 
Voi luoja,varmasti kurja juttu.Mä en tiä mut en kyl kuuntelis vaikka ois kuinka ollut mieleinen tää ex.Minusta kypsä ihminen ei tollaisia puhuisi sinun aikanasi.Mä kyl varmaan pamauttaisin jotain ilkeetä en sais pidettyä suutani kii.Mitä sun miesystäväsi tähän sanoo?Oletteko puhuneet asiasta.Vaikka kyl noi ukkokullat tahtoo olla sellaisia äitinsä puolustajia suurin osa.Ois oikein tälle anopilles et miehes sanois jotain nasevaa tästä ihme ex-morsmaikustaan.
 

Yhteistyössä