Anaaliseksin riskit

  • Viestiketjun aloittaja Lääkäri
  • Ensimmäinen viesti
Lääkäri
Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Olen nähnyt rehellisesti sanottuna kymmeniä tuhansia peräpäitä. Syy, miksi kirjoitan nyt tänne, on se, että täällä ei tunnuta ymmärtävän sitä, mitä toistuva anaaliyhdyntä tekee sille ns. passiiviselle osapuolelle.

En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, ehkä vielä muutama kymmenenkin menee ilman muutoksia. Mutta kauan harjoitettu peräaukkoyhdyntä tekee korjaamattomia, peruuttamattomia vaurioita anuksen ja peräsuolen lihaksistoon, limakalvoihin ja kudoksiin.

Toivon, että uskotte minua, kun sanon, että pystyin kertomaan sekä miehistä että naisista ne tapaukset 100 % varmuudella, joita oli yhdytty peräaukkoon lukuisia kertoja. Sen sekä näki että tunsi peräpäästä. Arpeutunutta, löystynyttä kudosta, joka päästi ilman ulos itsestään.

Myös vaiva, jonka takia sain "asiakkaan", johtui usein tästä kyseisestä harrastuksesta. Peräpukamien poistossa, mikäli kyseessä on suolen sisäiset pukamat, jouduimme laittamaan peräsuoleen jonkin verran instrumentteja, itse poisto tapahtui ampumalla kiristävän kumilenkin pukaman ympärille, joka "kuristi" pukaman pois. Samaa tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä.

Olin melko hienotunteinen, eli en tuonut asiaa esille asiakkalle, mutta joskus keskustelimme hoitajan kanssa leikkimielisesti asiasta jälkeenpäin, että "olipas siinä taas isopaikkainen nainen" , tms.

Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään yksityisasioihin, mutta älkää hyvät ihmiset vaan kuvitelko, ettei anaaliseksi pitkään ja useasti harrastettuna aiheuttaisi mitään anuksellenne ja peräsuolellenne. Jos käytätte ns. seksileluja, olkaa tarkkana, että niiden koko pysyy kohtuullisena, ihan vakavasti puhuen, joku ruuvimeisselin pään kokoinen dildo on kyllä jo tarpeeksi iso, ja hyvin öljyttynä se ei vielä vaurioita pahasti kudoksia. Luopukaa ns. monstereista, niillä kyllä pilaatte paikkanne, nyrkkinainnista puhumattakaan!
 
Esko76
Ihan kukkua, itse on tullut harrastettua yli 20 vuotta jos jonkin työntämistä anaaliin ja mitään ongelmia ei ole ollut, syvyys ennätys on noin 44cm ja isoin tappi luokkaa 85mm halkaisijaltaan. Normaalisti saan noin minuutin sovituksella menemään 80mm halkaisijalla olevan dildon sisään, melko helposti. Ei pukamia, ei arpia, ei vuotoja tai kaasupurkaumia, päinvastoin tuntuu paikat olevan hyvin treenattu. Vaikka olisi vatsatautia, niin vesi ei tule housuun kun on lihasvoimaa.

Vaimoa ei ole kairattu kakkoseen, sillä on pukamia ja piereekin paljon ääneen.
 
Ylppö XIV Suuri
Alkuperäinen kirjoittaja Lääkäri;30163969:
Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti!
juu.
Minä puolestani olen Euroopan Unionin kuningas ja koulutukselani dildonautti.
Otettaisiinko nyt yhdessä lääkkemme ja mentäisiin nukkumaan, työnnellään sitten aamulla ne trollaattorit takaisin Porvooseen?
 
vierailija
On tuossa avauksessa pointtinsakin. Pornossa sen kehityksen näkee hyvin kun joku uusi näyttelijä tulee sievän neitseellisen peppureikänsä kanssa alalle ja sitten pari vuotta myöhemmin se peräpää on varsin räjähtäneen näköinen.
 

Yhteistyössä