Almiron Peptille tarvetta

Olisiko kellään jäänyt kaapin perälle vielä käyttökelpoista Almiron Peptiä? Meillä mahdollisesti pikaisesti tarvetta. Nyt odotellaan vielä verikoetuloksia, mutta jos niissä ei mitään näy tod.näk. aloitetaan pikaisesti Almiron Pepti. Olisiko kellään tarjolla hieman edullisemmin kuin apteekista...?

 
Hei,

Minulla ei ole siis maitoa, mutta muistutus....

meillä on tyttö maidolle allerginen. Käytössämme on kanssa Almiron Pepti. Purkki maksaa apteekissa sen noin 25 ?, joka on se pienempi purkki.

Jos teillä todetaan maitoallergia, niin kelahan korvaa osan tuosta maidosta. Oliko se 70 % :snotty: Joten maksettavaksi ei jää paljon mitään. Siis kela korvaa summan tilille. Mutta jotta korvauksen saa, niin pitää olla B-lausunto allergiasta.
 
Tiedän kyllä, että kela-korvauksen saa, jos ja allergia sitten todetaan, mutta sitä kun ei tiedä ennen kuin altistus on tehty. Siksi olisin mieluusti ottanut vastaan kalliin korvikkeen hieman halvemmalla jolta kulta täältä kuin apteekista täydellä hinnalla.
 
Hei,

mielestäni ei kannata ostaa vielä korvikemaitoa. Sillä saattaahan olla, että lapsukainen on jollekin muulle allerginen kuin maidolla. Kaverini muksulla epäiltiin maitoa, muitta kananmuna ilmaantui testeissä :/
Olivat ostaneet maitoa turhaan:(
 
hei!
jos vielä tarvit korviketta meiltä löytyisi melkein kokonainen purkki.pojallamme oli vatsavaivoja viiden kuukauden iässä ja epäiltiin maitoallergiaa.eipä ollut allergiaa sitten kumminkaan ja almiron pepti vaan pahensi vatsavaivoja joten tuola se purkki kaapissa on kun en viitsinyt niin kallista tavaraa poiskaan heittää.
 
Hei,

Almiron säilyy vain kuukauden purkin avaamisesta. Joten kannattaa avaamaton purkki hankkia. Pilaantuu nopeasti.

Itse kirjoitan aina purkin kanteen päivän, jolloin avattu, niin tietää milloin viimeinen käyttöpäivä. Eihän kukaan halua antaa vaavilleen vanhentunetta ruoka-ainetta, kun toisten pienet mahat ei kestä niin kuin meidän isojen tyttöjen.
 
Meiltä löytyisi yksi purkki Almiron Peptiä ylimääräisenä. Parasta ennen päiväys 02/2009. Ja tietty avaamattomana. Purkki on tuo isompi eli 900 grammainen. Apteekin hinta on noin 42 euroo ja voisin tuon myydä vähän halvemmalla.
 
Meillä tuli tänään tuosta Almiron peptistä niin rajut ihottumat kahden päivän altistuksen jälkeen että sitä meillä ei enää käytetä. Meillä siis jäi yksi avaamaton 450 g:n paketti. Tuo maksoi apteekissa ilman kelan korvauksia 47,66 ? mutta voisin myydä sen puoleen hintaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jadekettu:
Hei Käpylehmä,

onkohan tuo summa oikein? Itse olen ostanut samaisen purkin, mutta hinta on noin 26 ? ja ilman kelan korvausta. Se isompi on yli 40 ? ilman korvausta.
Kyllä sen ihan tuosta purkkiin kiinnitetystä lapusta luin. Onkohan sitten meikäläiseltä kiskottu liikaa hintaa. Onko sulla tositetta tuosta ostosta? Otankin yhteyttä apteekkiin....

 
Hei Käpylehmä,

kyllä on reseptiin kiinnitetty kuitin osa. Summa on 24,04 ? ja purkin kolo on tuo 450 g. Ei ole Kelan osuutta vähennetty, koska joutuu erikseen kelasta hakemaan korvausosuuden. Ihan Espoon apteekista on ostettu....

Nyt on tainnut tulla virhe teidän apteekissa, kannattaa ottaa yhteyttä.
 
Nyt taisi meikäläiselle tulla se lapsus... :ashamed: Onneksi en ehtinyt soittaa apteekkiin vaan huomasin ihan itse :whistle: TUossa purkissa on tietenkin kahden purkin yhteishinta. Tajusin siinä vaiheessa kun katselin että kuinka tuo yksi Neocate purkki voi maksaa tuon 229 ?!?! Siis siihen oli painettu kaikkien neljän purkin hinta. Siis kaksi purkkia tuota Almironia on maksanut tuon 47.66 joten se yksi purkki on maksanut siis 23.83 ?! ja voin myydä tuon siis halvemmalla, ettei jää purkki vanhentumaan. Anteeksi siis erheeni. :)
 
Olisitko valmis myymään yhden paketin tuohon aiemmin mainitsemaasi puoleen hintaan?

Odotellaan vielä TAYSista vastausta, tytön pap. erikoislääkärin konsultaatiossa. Vastauksen pitäisi tulla tällä viikolla (1.5 kk onkin jo odoteltu). Aluksi ajattelin kokeilla tuota Almironia ihan omin päin, kun neuvolasta eikä mistään tullut juuta eikä jaata, mutta nyt TAYSin lekuri esitti myös, että ehkä mentäisiin tuohon AP-kokeiluun ja sitten altistus.
 
Ei ole yksi teksti tullut meille kotiin sairaalasta, jossa on mainittu, että pitäisi aloittaa altistus. Että kivat.Nyt soitti lekuri asiasta ja sanottiin, että aloitetaan heti. Onnistuisiko Käpylehmä purkkien haku Tampereelta huomenna?

Marelo, ei taida paketit ehtiä huomiseksi tänne?
 

Yhteistyössä