Allergiaako?

  • Viestiketjun aloittaja tyllerö
  • Ensimmäinen viesti
tyllerö
Meillä poika 3kk,syö nan-maitoa,pieree koko ajan, aiemmin on kuitenkin nukkunut yöt suht hyvin kahdella syötöllä, mut nyt joitakin viikkoja menny niin et heräilee yöllä tosi monta kertaa ja sit kiemurtelee,inisee ja pieree jonkin aikaa ennen kuin uni taas tulee.
Oon kokeillu cuplatonit, distafylit ja koko ajan saa maitohappobakteereja. Nukkuu myös päivisin tosi huonosti.
Onko jollain vastaavaa kokemusta,mitä tehdä???
 
Kokemusta on, ja näin kylmiltään sanoisin että maitoallergiaa. Mutta kannattaisi pyytää lähete sairaalaan lastenpkl, siellä tekevät testit, ja samalla voi saada reseptin apteekista ostettavaan maidonkorvikkeeseen (joka on tosi kallista, mutta kela avittaa). Sitä kun jonkun ajan käyttää ja oireet helpottuu, voi pikkuhiljaa siirtyä takas maitoon!! Ei kannata lasta huudattaa ja itseään väsytää, hakemaan vaan apua! Meillä riitti reilu kuukausi Peptidiä ja sitten tilanne rauhottui. Nyt normaali ruokavalio. Pienen vatsa ei monellakaan kestä maitoproteiinejä, mutta kun ikää tulee ja vatsa kehittyy ja rauhoittuu niin sitten kaikki muuttuu. Onhan niitä tietty sellaisiakin jotka joutuu pitkäänkinkäyttämään apteekin vastiketta...mutta sen näkee sitten! Voimia sinne ja hae apua!!
 
Mä taas sanoisin, ettei noiden allergiadiagnoosien kanssa kannattais hätiköidä... Pienet vauvat kärsii usein ilmavaivoista ihan muistakin syistä ja/tai kiukuttelevat ilman näkyvää syytä. Luonne-erojakin on.
Tietysti, jos tilanne jatkuu tuollaisena, kannattaa pyytää lähete tutkimuksiin. Aina ei kuitenkaan ole kyse allergiasta.
 
tyllerö
Sitä vielä lisäämään että syömisen kanssa on ollu ongelmia jo kuukauden verran. Eli alkaa syömään mutta se päättyy huutoon. syö kerralla vain n. desin verran.
 
tyllerö
KIitos vastauksista. Soitan heti aamulla pikkujättiin.tuun sit myöhemmin kertoo et mitä sanoivat. Toivon että vaikka sais näin alkuun reseptin peptidi tutteliin, niin pääsis sillä kokeilemaan että onko apua.
 
Kokeile vaihtaa korviketta, meillä ei passaa nuorimmaiselle kun semperin maito. Apteekista saa ilman reseptiä OMNEO maitoa joka on tarkoitettu herkkävatsaisille. Allergiatestit ei ole luotettavia noin pienillä,näin ainakin meille sanottiin neuvola lääkärillä kun pähkäiltiin noita korvike juttuja.
 
tyllerö
No niin.Lääkärissä käytiin ja päästiin oikein vatsa ja suolisto lääkärille.
Hänen mielipiteensä oli että koska pojalta ei tuu joka päivä kakkaa niin yö levottomuus johtuu siitä ja samoin huono syöminen, ja poika kasvaa kuitenkin hurjaa vauhtia.Suositteli antamaan soseita ja mallasuutetta jotta kakka tulisi joka päivä.
Itseasiassa eilen illalla tuli kakka parin päivän tauon jälkeen ja viime yö nukuttiin hyvin, joten ehkäpä noilla on yhteys toisiinsa.
Toivottavasti nyt nukutaan paremmin näillä konsteilla. =)
 

Yhteistyössä