Allergiaako? Pikaisia neuvoja ?

  • Viestiketjun aloittaja Mamma-Myy
  • Ensimmäinen viesti
Mamma-Myy
Pojalla ihottumaa leuan alla,Kakkaa paljon,välillä kakka vihertävää,pulauttelee/oksentelee välillä (tänään usein) Ihottumaa ollut nyt n.3 päivää.Ilmavaivoja on,ollut kuitenkin koko ajan.
Poika kuunlopussa 5kk.saanut nyt muutaman viikon tuttelia ,sitä ennen 4kk iässä aloiteltiin kiinteät,nyt syödään maissia,hyvin vähän perunaa,banaania,päärynää on maistettu samoin persikkaa,mustikkaa ja vadelmaa. 3 viimeistä ruoka ainetta vasta kerran pari koko aikana.

Voisiko tämä olla maito allergiaa ja mistä kannattais lähteä asiaa tutkiin? kiinteitä söi ilman oireita,ennen tuttelia.

Mies tuo kaupasta nyt nannia,joten koitan nyt ekaks auttaako se,mutta miten jatkossa? :attn: :attn: :attn:
 
kannattais varmaan supistaa kiinteitä, eli annat vaan yhtä tai kahta ruoka-ainetta, esim mustikka ja ruusunmarja, vadelma, puolukka on tosi hyvin siedettyjä... ja ihan peruspottua vahvempana ruokana, ei mitään sekaan vaan pelkkää perunaa niin saat selvyyden johtuuko kiinteästä ruuasta ja kuiten poika on niin pieni vielä että pärjää vallan mainiosti suppeammallakin ruokavaliolla kunhan vaan antaa muuten tarpeeksi.. Ja jos tää ei auta, niin sit neuvolaan yhteys ja sitä kautta allergia testeihin.

Itse oon antanut omalle pojalle aikoinaan yhtä uutta ruoka-ainetta per kaks viikkoa, mutta meillä onkin allergiaa kehissä molempien vanhempien puolelta niin osattiin varautua "ongelmiin" jo odotusaikana...
 
Mamma-Myy
Pääasiassa poika on syönyt vain maissia ja maitoo (tuttelia),muutaman lusikallisen silloin tällöin noita hedelmiä tai marjoja.

Mutta mutta,nytpä poju ei huoli maitoa ollenkaa,ei tuttelia eikä nannia.Aamu yöllä on viimeksi syönyt.Rupee jo huolettaan ...ihan virkeä vaavi on kuitenkin ja kakka on ollut nyt ihan normaalia.

Koitan joka itkuun antaa maitoo,mut eipä huoli! :ashamed:

 
Mamma-Myy
No,saatiinhan poju syömään =) vaikka aika takkusta on ollut.Nyt sitten seuraillaan kuinka nanni vaikuttaa. Aattelin et ruokalistalla ois nyt sitten vaan maissi ja mustikka,kun perunasta ,ainakin alkuun tuli vatsakipuja ja siks maissi ollut parempi vaihtoehto.

Neuvoja vastaan otetaan kuitenkin mielellään! :wave:
 

Yhteistyössä