Alkionsiirroista plussanneiden vauvaketju vol 2

@Domi onhan meillä niitä alkioita pakkasessa vaikka kuinka kauheasti. 10 kappaletta. Niin vaikea ymmärtää, että oli niin tosi monta kierrosta ilman pakkaskavereita ja 3päivänä kuukahtaneita alkioita, että sitten yhtäkkiä kun vaihdettiin lääkettä ja laitettiin kaikki peliin niin tulikin paljon alkioita.

Toistaiseksi näyttää, että meidän alkionsiirto sitten onnistui heti ekasta. Mitään varhaisultraa ei ole vielä ollut kun tänään on vasta 6+1, mutta ensi viikolla sitten selviää voiko alkaa haaveilla vauvasta.
 
  • Tykkää
  • Rakkaus
Reactions: -dino- ja Domi
Siis wau @gemmy , ai noinkin voi käydä, hahaa.. Onnittelut jo plussasta toivottavasti kaikki on niinkuin pitää sit ultrassa. Miten "helposti" (tämä on niin väärä sana tähän aiheeseen ylipäätä) aijemmat on lähteneet.. onko ollut miten paljon siirtoja? siis en kuollaksenikaan muista historiaasi vaikka tiedän että olen sen lukenut (ja "mukana elänyt") aikanaan.. Mulla siirto ens ke.. huoh.. kyllä taas riittäs jo nää hormonit, vaan itellä tää on tosiaan vika kerta niin josko nyt tsemppais. Uskoa onnistumiseen ei tosiaan oo. Pasri kertaa tullut sellanen jännä "säikähtäminen" et entäs jos raskaudunkin :D Voi että, oishan se ihanaa..
 
Onnea @gemmy ❤

@Domi Tsemppiä tulevaan siirtoon! Ymmärsinkö oikein, että sulle tehdään lääkkeelliseen?
Ja teillä oli 1 pakkasessa?

Mä olen tässä miettinyt, että mitenköhän meillä, saakohan automaattisesti lääkkeelliseen kiertoon ns. tehdään kaikki kun vaan 1 meilläkin pakkasessa?
 
@Wintersun tuolla yksityisellä mulle on kaikki pas:it tehty täyslääkkeelliseen (synarella, zumenon, luget/nyt cyclogest ja nyt tulee viekä pregnyl tuki) Heidän tapansa kai yleensäkkin. Ja kun matkaa on niin helpompi säätää siirtopäivää jos tulis jotain kun ei omakierto "sotke".. Kunnallisella oli aina luomuun, tai vähän saatettiin ovista buustata ja irrottaa piikillä.. Ja joo 1 (viimeinen) on pakkasessa, oli tarkoitus siirtää se aillon 2019 seuraavaan kiertoon kun "luomu ihmeemme' olikin tarrannut kiinni!!! <3
 
@Wintersun tuolla yksityisellä mulle on kaikki pas:it tehty täyslääkkeelliseen (synarella, zumenon, luget/nyt cyclogest ja nyt tulee viekä pregnyl tuki) Heidän tapansa kai yleensäkkin. Ja kun matkaa on niin helpompi säätää siirtopäivää jos tulis jotain kun ei omakierto "sotke".. Kunnallisella oli aina luomuun, tai vähän saatettiin ovista buustata ja irrottaa piikillä.. Ja joo 1 (viimeinen) on pakkasessa, oli tarkoitus siirtää se aillon 2019 seuraavaan kiertoon kun "luomu ihmeemme' olikin tarrannut kiinni!!! <3
Niin tietenkin yksityisellä on vähän eri meininki. Täytyy selvitellä tätä lähempänä sitä kun siirtoa suunnitellaan.
En halua yhtään epävarmaan kiertoon sitä ainoaa siirtää. No jos nämä mun ongelmat hormoneissa jatkuu niin ehkä saakin lääkkeelliseen helpommin. En sitten tiedä kumpi parempi, lääkkeellinen vai lääkkeetön.
 
Hei tiiättekö sen tunteen kun 2,5h ennen siirtoaikaa tulee polilta puhelu!!! Se tunne kun veri katoaa päästä.. olin jo tullut paikkakunnalle aamujunalla (kun sovin ajan niin kuvittelin että junat kulkee jokapäivä samalla tavalla, edellisen kerran olin pe ja näin ke ei tuukkaan sitä sopivaa junaa vaan jouduin lähtee jo 6.00..) eilen illalla sanoin vielä miehelle et niin enpä oo ees ajatellut et jos ei selviikkään sulatuksesta.. meille on vaan kerran, ihan ekan julkisenkierroksen 2 viimistä kuukahtanut sulatuksee
n.. olin ostoksilla sovittaa kenkiä ja myyjä tuli just siihen ku puhelin soi.. eka aattelin et mies soittaa että pojan kaa joku hässäkkä, sit näin sen numeron niin tosiaan hetken tuntu että päässä sumenee.. onneks se myujä siitä pakeni :) hapen veto ja valmistut kuulee paskat uutiset. Hoitaja kysyy missä asti oot tulossa ( meillä siis 250km matkaa) jotenkin naurahin et noh oon jo täällä.. Ai.. no pääsisitkö sit jo 12.30 (14 sijaan) ööh.. täh.. paljon kello.. joo toki pääsen.. labrassa olivat sitä mieltä että tyyppi olis jo valmis aijemmin siirrettäväks!! Hohhoi.. eikun töppöstä toisen eteen (olin jossain 4km päässä).. sanokaa nyt joku et tää on nyt hyvä merkki kun hää oli nopsa!!! Kun kävelin äsken juna asemalle tuli ihan hassu onnellisuus aalto.. äh, en haluu alkaa toivomaan turhaa..
 
@Domi Huh mikä tilanne, siirtopäivänä ei todellakaan halua saada soittoa klinikalta! Hurjasti tsemppiä piinailuun ja toivottavasti pikkuinen on yhtä innokas tarraamaan kiinni. :)

Täällä poika syksyn tokassa flunssassa, niiden väliin osui viiden päivän karanteeni kun oli altistus hoidossa, mutta ei sentää tullut mitään. Päiväkotiarki lähti sujumaan tosi hyvin ekan viikon, puolentoista jälkeenja harmittaa kun nyt taas on ollut reilun viikon kotona potemassa, toivottavasti nyt edes maanantaina saatais taas hoitoon.

En ole jotenkin päässyt yli siitä ettei toinen siirto onnistunut ja haluaisin sittenkin vielä yrittää uudelleen, vaikka se nyt ei missään nimessä ollut ajatuksena. Ens kesään asti aikaa, sitten menee iän takia klinikan ovet kiinni. Kyllä tässä varmaan vielä ehtis jos sais otettua asian puheeks miehen kanssa...

Poika täytti jo 1v 4kk ja on kyllä sekä aivan ihana ettö välillä tosi rasittava. :D Kamalasti haluaa nyt auttaa kaikessa, laittelee koirille ruokaa ja vie tavaroita roskikseen. Syöttäminenkään ei meinaa enää onnistua (lähinnä puurot yms oon syöttänyt, enimmäkseen syö kyllä itse), niin nyt täytyy vaan kestäö se, että puolet jogurtista on sylissä.
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
Jatkan nyt tänne kirjottelua vaikkei juuri kukaan taida kovin aktiivisesti käydä lukemassa, mutta en nyt viiti huudella tonne hoitoketjuunkaan, kun en oo muutenkaan kirjotellut ja täällä miut "tunnetaan".. Jäi ihmetyttämään hoitajan vastaus, kun kysyin että voikos se nyt sit hyvinkin pian jo tyyliin huomenna (eli tänään) kiinnittyä jos oli jo ns. puskemassa kuoresta? Niin vastas et no nythän se luonnostaankin vasta tulisi kohtuun munajohtimesta ja "limis ja munis alkaa tutustumaan"... etsiskelee paikkaa ja alkio kiinnittyy noin 10 ikäsenä, et eihän sitä nyt ihan tarkkaan voida itetää... Lääkäri ei siinä sillon siis enää ollut.. olin heti et aijaa vai.. mut mitä enemmän mietin niin eiks se aijemmin?!! Ja kun otan tän nyt ihan rennosti jne. niin ollenkaanhan en googlannut (varmasti googlannut sadasti ennenkin) :D niin kyllä siellä sanotaan et noin viikon ikäsenä... Eli sehän olis tänään kun pakastettu 5pv. niin eilinen 6 ja nyt 7.. eikö? Josta siis seuraavaan asiaan.. ELOHIIRI... siis tuolla alhaalla, häpyluun päällä, häiritsevän voimakas elohiiri-tuntemus! Pariin otteeseen ollut jonkun minuutin.. Potkiiko miun kohtu sitä irti vai imaseeko kiinni?!!!! Sanokaa (niinkun se auttas, heh (ärsyttää kun noin hymiöt ei toimi)) et se tarkottaa niiiiin sitä et plussaan!!!! Enkö otakkin ihan rennosti, en ees muista et kävin eilen siirrossa... Onhan jollain ollut elohiirituntemus ja tullut plussa onhan.. negoja ei tarvii kertoa, hahaa.. on kyllä varmaan joskus ollut itelläkin.. mut en muista ajotusta.. eihän tää nyt voi olla sattumaa.. jotain siellä ytitetään.. voi kun ne tykkäis toisistaan (limis ja pimpula).. Noniiin... Tänään vielä pregnyliä 1500.. kirjotti lääkäri verikoe lähetteen, en oo ikinä ennen käynyt.. siihen saisin jo mennä viikon päästä, tuotakin nyt mietin et muistiko se ajatella ton pregnylin, kai se kerkii haihtuua.. kotitesti ois sit vasta su. Eka oli et pe verikoe, mut sit et näkyy se jo to, ni kerkii ainakin tulla tulos ennen vkl.. no nyt pitää saaha vähän ajatukset muualle..
 
Jatkan nyt tänne kirjottelua vaikkei juuri kukaan taida kovin aktiivisesti käydä lukemassa, mutta en nyt viiti huudella tonne hoitoketjuunkaan, kun en oo muutenkaan kirjotellut ja täällä miut "tunnetaan".. Jäi ihmetyttämään hoitajan vastaus, kun kysyin että voikos se nyt sit hyvinkin pian jo tyyliin huomenna (eli tänään) kiinnittyä jos oli jo ns. puskemassa kuoresta? Niin vastas et no nythän se luonnostaankin vasta tulisi kohtuun munajohtimesta ja "limis ja munis alkaa tutustumaan"... etsiskelee paikkaa ja alkio kiinnittyy noin 10 ikäsenä, et eihän sitä nyt ihan tarkkaan voida itetää... Lääkäri ei siinä sillon siis enää ollut.. olin heti et aijaa vai.. mut mitä enemmän mietin niin eiks se aijemmin?!! Ja kun otan tän nyt ihan rennosti jne. niin ollenkaanhan en googlannut (varmasti googlannut sadasti ennenkin) niin kyllä siellä sanotaan et noin viikon ikäsenä... Eli sehän olis tänään kun pakastettu 5pv. niin eilinen 6 ja nyt 7.. eikö? Josta siis seuraavaan asiaan.. ELOHIIRI... siis tuolla alhaalla, häpyluun päällä, häiritsevän voimakas elohiiri-tuntemus! Pariin otteeseen ollut jonkun minuutin.. Potkiiko miun kohtu sitä irti vai imaseeko kiinni?!!!! Sanokaa (niinkun se auttas, heh (ärsyttää kun noin hymiöt ei toimi)) et se tarkottaa niiiiin sitä et plussaan!!!! Enkö otakkin ihan rennosti, en ees muista et kävin eilen siirrossa... Onhan jollain ollut elohiirituntemus ja tullut plussa onhan.. negoja ei tarvii kertoa, hahaa.. on kyllä varmaan joskus ollut itelläkin.. mut en muista ajotusta.. eihän tää nyt voi olla sattumaa.. jotain siellä ytitetään.. voi kun ne tykkäis toisistaan (limis ja pimpula).. Noniiin... Tänään vielä pregnyliä 1500.. kirjotti lääkäri verikoe lähetteen, en oo ikinä ennen käynyt.. siihen saisin jo mennä viikon päästä, tuotakin nyt mietin et muistiko se ajatella ton pregnylin, kai se kerkii haihtuua.. kotitesti ois sit vasta su. Eka oli et pe verikoe, mut sit et näkyy se jo to, ni kerkii ainakin tulla tulos ennen vkl.. no nyt pitää saaha vähän ajatukset muualle..
Mun ymmärryksen mukaan 6-7vrk ikäisenä kiinnittyisi ja jossain tapauksissa sit myöhemmin? Eikös se joskus 3 päivän iässä lähde sieltä munatorvesta kohtuun. Näin ainakin muistelen.
Mulla oli 6 päivän ikäisen kanssa pistävää kipua häpyliitoksen "alla" tai jossain. Vois olla kiinnittymisestä, mut mistäs sitä tietää. Alkion ollessa 9vrk ikäinen niin tuli haalea plussa, eli kyllähän se aiemmin kiinnittyi.

Tsemppiä Domi ❤
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
@Domi Mä käyn lueskelemassa vaikken osallistu keskusteluihin :D Ja muistan sut samoilta ajoilta parin vuoden takaa. Itse tähän kiinnittymiseen, niin kyllä mä tunsin oisko ollut seuraavana päivänä viime siirrosta että nyt ottaa kiinni. Se nipisteli tavallaan. Ja tässä tämä nyt jalassa roikkuu kiinni ja katsoo youtubea telkkarista :) Me ollaan myös menossa uudestaan hoitoihin, tyttö on jo kauan toivonut pikkusisarusta, ihan innoissaan vauvoista, huutaa aina "Äiti vauva!" kun jossain näkyy vauva. Tsemppiä ja tule kertomaan heti kun teet testin, innolla taustalla fiilistelen :)
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
@Domi Kyllä mun mielestä se jo aikaisemmin kiinnittyy. Tuntuisi muuten niin oudolta, että olen nähnyt jo neljä päivää siirrosta hailakan plussan. Mulla on kahdesta ensimmäisestä tuntunut tosi kipeänä pistävänä noin puolen tunnin ajan seuraavana päivänä semmoinen mitä olen mielessäni ajatellut kiinnittymiseen liittyväksi tuntemukseksi. Tässä nykyisessä sellaista en huomannut, mutta meillä oli kyllä 2-vuotisjuhlat kotona niin moni tuntemus on varmaan saattanut mennä ohi.

Kävin ultrassa tosiaan eilen 7+0. Siellä oli 9,9mm matonen hyvällä sykkeellä. Taas yksi virstanpylväs ohitettu. Parin viikon päästä menen sitten varmaan vielä ultraan tarkistamaan onko kaikki ok, se 5 viikkoa nt-ultraan tuntuu kuitenkin jotenkin kauhean pitkältä ajalta odottaa.
 
  • Rakkaus
Reactions: Domi ja Ramiina
Onnea @gemmy sykkeestä, ihanaa että kaikki oli mallillaan.. Itse uskon tunteneeni kiinnittymisen kerran kun oli se tuulimuna ja tässä luomu ihmeessä.. kummallakin kerralla herännyt yöllä sellaseen viiltävään "pystykipuun" sellanen 5-6 cm "viilto" tuntunut, mennyt nopeasti ohi. En yhtään muista millä päivällä oli sillon kemiallisessa ja se luomu nyt ei oo mitään hajua ees millon on ollut ovis, kun oli niiiin ylläri, mut jälki käteen muistin sen.. Tänään ei oo tuntunut sen enempää sitä elohiirtä kun mitään muutakaan, ei se auti kun ootella.. puuh.. aika sekavia ajatuksia laukkaa.. siis voip olla et on sit kovempi paikka kun mitä olen itselleni yrittänyt uskotella jos ei onnista ja tää oli niinkun tässä.. (toki se luomu ihmeen mahis on olemassa mutta kuitenkin) Saatan toki jonkun scrätsing kierron joskus kokeilla.. mut ilman keltaraushas tukee ei kyllä varmaan ihmettä tapahdu kun se luteraali vaihe on mennyt niin lyhyeksi.. Oon myös tehnyt "ongelman" verikokeeseen menosta.. siis joku muu tietäs ennen minua sen tuloksen! Voi jee taas tätä päätä!
 
vierailijaTupsuli
Tsemppiä Domi <3 Mä niin toivon teille toista plussaa!!! Minäkin olen tuntevinani just elohiirimäistä joissain plussakierroissa tai sit sitä kuuntelee niitä tuntemuksia hullun tarkkaan tuossavaiheessa. Toisaalta niitä tuntemuksia alkoi tulla enemmän vasta plussa jälkeen, tosin oon tikuttanut aika hirveän aikaisin niin että suurennuslasilla pitänyt katsoa… Milloin Domi voit testailla? Onko tuntemukset lisääntyneet?
 
Tsemppiä Domi <3 Mä niin toivon teille toista plussaa!!! Minäkin olen tuntevinani just elohiirimäistä joissain plussakierroissa tai sit sitä kuuntelee niitä tuntemuksia hullun tarkkaan tuossavaiheessa. Toisaalta niitä tuntemuksia alkoi tulla enemmän vasta plussa jälkeen, tosin oon tikuttanut aika hirveän aikaisin niin että suurennuslasilla pitänyt katsoa… Milloin Domi voit testailla? Onko tuntemukset lisääntyneet?
Kiitos tsempesitä.. joo siis ainahan niitä on kaiken maailman tuntemuksia.. tuo elohiiri kyllä on niin selkeä ja ihan kyttäämättä tuntui.. mut joo.. ei ne mitään sano mikään. Muutapa ei oo oikeestaan ollutkaan.. siis tietty jotain ihan pientä ohimenevää mut ei mainittavaa.. Mullahan koko raskaus oli hyvin oireeton, samoin kun se yks tuulimuna, et sinällää hyväkin merkki kun joskus negoissa sit ollut "kaikki mahdollinen" :D To saisin siis mennä verikokeeseen ja laittokohan se et su kotitesti.. mulla oli se pregnyl tosiaan ni ei varmaan kannata viel testailla, en toki tiiä et mikä määrä sitä vielä antaa testiin jotain (miun laskujen mukaan nyt on 61,5 ja sillon to vielä siis 15,49).. Vois varmaan varata sen ajan siihen veritestiin, mut en tiiä.. poika jostain nappais kunnon taudin (varmaan rs tai kurkunpään tul.) miun tuurilla sit tietty tulis ite kipeeks ja ei viittis mennä.. koska korona!!!
 
vierailija
Kiitos tsempesitä.. joo siis ainahan niitä on kaiken maailman tuntemuksia.. tuo elohiiri kyllä on niin selkeä ja ihan kyttäämättä tuntui.. mut joo.. ei ne mitään sano mikään. Muutapa ei oo oikeestaan ollutkaan.. siis tietty jotain ihan pientä ohimenevää mut ei mainittavaa.. Mullahan koko raskaus oli hyvin oireeton, samoin kun se yks tuulimuna, et sinällää hyväkin merkki kun joskus negoissa sit ollut "kaikki mahdollinen" To saisin siis mennä verikokeeseen ja laittokohan se et su kotitesti.. mulla oli se pregnyl tosiaan ni ei varmaan kannata viel testailla, en toki tiiä et mikä määrä sitä vielä antaa testiin jotain (miun laskujen mukaan nyt on 61,5 ja sillon to vielä siis 15,49).. Vois varmaan varata sen ajan siihen veritestiin, mut en tiiä.. poika jostain nappais kunnon taudin (varmaan rs tai kurkunpään tul.) miun tuurilla sit tietty tulis ite kipeeks ja ei viittis mennä.. koska korona!!!
Milloin pistit pregnylin?
 
Pregnyl näkyy n. 10vrk testissä niin eikös 21 päivä olisi aikaisin kun ei pitäisi mitään näkyä?
Puoliintumisaika 36h
Se riippuu määrästä paljon pistää, ei noin pieni määrä minusta näy niin kauaa (muistaakseni 5000 iu näkyy sen 10 pv).. puolittuu joka päivä minun mielestä vai onko muka 36h.. ... mutta tiedä miten pieni pitoisuus näkyy testissä... mutta ihan sama koska tosiaan kuten illalla uumoilin ruskeaa oli aamulla :(
 
Kun tiedät 99% varmasti, mutta et halua kattoa verikokeen tulosta, kun sit se on lopullista.. ehkä kohan lapsen saa nukkuu (kyllä hän valvoo, iltakukkuja nakahtaa vasta joskus ennen 23) voi sit romahtaa..
 
@Silmu75 kaikessa "hauskuudessa" se verikokeen tulos oli 9,9 :D hahahaa.. jooh.. vuoto pysy pois nii tietty koitin vielä jotain toivoa et jos vaikka.. mutta joo ei.. en tiiä sit näkykö se vielä se pregnyl sen verran ( ite ehkä uskon siihen ) lääkäri kun soitti sillon sit ma, niin oli sitä mieltä että ei pitäisi näkyä, vaan että ehkä ollut joku kiinnittymis yritys.. mutta tiiä tuota.. ja eipä asiaa muuta oli miten oli. Vaikea uskoa että joku hoidoilla oikeasti lapsia saa, me ei. 19 hyvää alkiota, aina tosi hyvältä näyttävään tilanteeseen.. 1 kemiallinen ja 1 tuulimuna saldona. Ei voi kun vaan yhä enemmän ihmetellä ja olla maailman onnellisin ja kiitollisin tuosta meidän ihmelapsesta!
 

Yhteistyössä