Alkion kiinnittymisestä

  • Viestiketjun aloittaja vauvakuumeinen
  • Ensimmäinen viesti
vauvakuumeinen
Te jotka olette tunteneet alkion kiinnittymisen: Kuinka monta päivää ennen menkkoja on tuntunut oireita? Tai kuinka monta päivää arvioidusta ovusta oireet on tuntunut? Millasina olette oireet tunteneet?

Mulla on nyt kp 20 ja muutama tunti sit alkoi suht kovat menkkamaiset tuntemukset oikealla puolella alavatsassa ja -selässä. Voisi ehkäpä sopia kiinnittymiskivuiksi. Kierto on ollu 28 - 30pv.

Kuinka monen päivän päästä kiinnittymisestä testin pitäisi näyttää plussaa?

Kiitos vastauksista.

Jo vuosia kuumeillut
 
Alkiorakkula saapuu kohtuun n.viikko hedelmöittymisen jälkeen. Implantaatio ei myöskään tapahdu välttämättä välittömästi, mutta noilla tienoin kuitenkin. Siinä on kuitenkin aika suurta heittoa yksilötasolla, joten sulla VOI olla sitä kiinnittymiskipua, tai sitten se voi olla olematta. Aikanaan se sitten selviää. Toivotaan parasta :flower:
 
vauvakuumeinen
Oon ollu raskaana 6 kertaa: kaksi elävänä syntynyttä lasta ja neljä km:a. Joitakin kertoja oon tuntenu kiinnittymisen hyvin selvästi ja tää vois olla samanlaista. Varovaisesti sitä ainakin toivoisin. Nyt pitäis vaan pystyä pitämään pää kylmänä, etten mee testaamaan liian aikaisin.

Tossa muistelin, että tää kierto alkoi parin kolmen päivän tuhruttelulla ja laskin ekaksi kp:ksi vasta sen kunnon tulvapäivän (lapsettomuushoidoissa neuvottu niin), mutta nyt ajattelinkin, et jos kierto oliskin alkanu niistä tuhruista, niin sit vois vielä paremmin vastata kiinnittymispäivää. No, tämä vain omaa toiveikasta spekulaatiota.

Kiitos vastauksistanne!
 

Yhteistyössä