Toi on kyllä totta et se kun ne näkyy kavereitten kavereillekki niin on vähän kökköä...toki sitähän voi sit rajata...
Mutta kun sitä ei aina tosiaan oteta huomioon että kun kuvan sinne laitat niin se on siellä
periaatteessa aina...jossakin muodossa mitä "tavalliset" käyttäjät ei edes tajua...
Oletteko muuten joskus yrittäneet poistaa jotain sovellusta...?
Sun tiedot ei häviä sieltä ennen kun oot blokannu sen sovelluksen! ja on meinaan testattu :x
Mutta kun sitä ei aina tosiaan oteta huomioon että kun kuvan sinne laitat niin se on siellä
periaatteessa aina...jossakin muodossa mitä "tavalliset" käyttäjät ei edes tajua...
Oletteko muuten joskus yrittäneet poistaa jotain sovellusta...?
Sun tiedot ei häviä sieltä ennen kun oot blokannu sen sovelluksen! ja on meinaan testattu :x