Alanvaihto, elämän muuttaminen 30-vuotiaana,- mitään järkeä?

  • Viestiketjun aloittaja hömpötyksiä?
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
QUOTE="toinen hömppääjä, post: 29102752"]
...täällä myös alanvaihto mielessä, mutta mitäs kun mitään mieleistä alaa ei ole??? Elämä olisi vaan niin paljon helpompaa kun olisi joku kutsumus-ammatti :D
[/QUOTE]
Parin kaverin kans kimpassa, ei yksin.
 
Mä aloitin 36-vuotiaana uuden parisuhteen, loikkasin samantien avoliittoon ja parin kuukauden kuluttua jätin juuri saamani vakityöpaikan ja lähdin (miehen tietotaidon avulla) täysin toisen alan yrittäjäksi.

Mun mielestä pitää tehdä sitä mikä tuntuu mielekkäälle ja hyvälle. Raha ei ole oleellinen (kunhan sitä on asumiseen ja ruokaan). Välillä saa hieman riskeeratakin.

Näin suunnilleen kymmenen vuotta jälkikäteen voin sanoa, että kannatti. Muutos teki hyvää.

Tosin niitä vakityöpaikan työkavereita on ikävä.
 
Sehän on helppo asia hoitaa omalla ajalla!

Kiva kun vastasit

Mut ei se oo enää sama!

Ku oli se kokonaisuus. Missä joku aina parjasi toista ja toinen taas kolmatta ja... Ny niistä suurin osa on jo eläkkeellä ja tilalla tyyppejä joista en tiedä mitään.


Tosin on tässä nykyisessä duunissakin työkavereita. Ne eivät vaan kai koskaan tuu samalla tavalla tutuiksi.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija post: 33876034:
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja onnea ja menestystä uudelle urallesi. Itselläni on parhaillaan ammatinvaihto meneillään näin 30+ ikäisenä. Taloudellisesti tässä ei ole ollut järkeä, ja omalla tavallaan ollut monessa mielessä rankkaa, mutta samalla myös tosi antoisaa. En kadu yhtään. Nuorena tuli valittua itselleni täysin sopimaton ammatti, enkä sitä työtä kyennyt sitten tekemään.
Kiitos kun kerroitte☕
 

Yhteistyössä