Keitin ihan pienen puuron, eli ½litraa maitoa, 3/4dl mannaryynejä. Keitin puuroksi ja valmiiseen sotkin 3tl sitä "oikeaa" tummaa kaakaojauhetta, sokeria (en mitannu määrää... ) ja vähän vaniljasokeria. Valmis suklismannapuuro on minusta kamalan suolasta, siksi teen ite mielummin.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Oih, pakko kokeilla tuota. Käytitkö valmista suklismannaa vai lisäsitkö vaan kaakaota?
Jeps, kiitos paljon! On varmasti huippuherkkua tuo! Paljonko laitat kermaa?Alkuperäinen kirjoittaja ap:Keitin ihan pienen puuron, eli ½litraa maitoa, 3/4dl mannaryynejä. Keitin puuroksi ja valmiiseen sotkin 3tl sitä "oikeaa" tummaa kaakaojauhetta, sokeria (en mitannu määrää... ) ja vähän vaniljasokeria. Valmis suklismannapuuro on minusta kamalan suolasta, siksi teen ite mielummin.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Oih, pakko kokeilla tuota. Käytitkö valmista suklismannaa vai lisäsitkö vaan kaakaota?
:$ :x :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja Vieras :Keitin suklaapuuron. Annan jäähtyä ja vatkaan sen sekä kerman vaahdoksi. Sekasin ja NAM
Tulee vähän myöhässä, mut siis ihan sen 2dl purkillisen.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Jeps, kiitos paljon! On varmasti huippuherkkua tuo! Paljonko laitat kermaa?Alkuperäinen kirjoittaja ap:Keitin ihan pienen puuron, eli ½litraa maitoa, 3/4dl mannaryynejä. Keitin puuroksi ja valmiiseen sotkin 3tl sitä "oikeaa" tummaa kaakaojauhetta, sokeria (en mitannu määrää... ) ja vähän vaniljasokeria. Valmis suklismannapuuro on minusta kamalan suolasta, siksi teen ite mielummin.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Oih, pakko kokeilla tuota. Käytitkö valmista suklismannaa vai lisäsitkö vaan kaakaota?
Oli muuten TODELLA hyvää tämä. Lauantaina tein ja nyttenkin kermaa ostin tuota varten. Kiitos vinkistä!Alkuperäinen kirjoittaja ap:Tulee vähän myöhässä, mut siis ihan sen 2dl purkillisen.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Jeps, kiitos paljon! On varmasti huippuherkkua tuo! Paljonko laitat kermaa?Alkuperäinen kirjoittaja ap:Keitin ihan pienen puuron, eli ½litraa maitoa, 3/4dl mannaryynejä. Keitin puuroksi ja valmiiseen sotkin 3tl sitä "oikeaa" tummaa kaakaojauhetta, sokeria (en mitannu määrää... ) ja vähän vaniljasokeria. Valmis suklismannapuuro on minusta kamalan suolasta, siksi teen ite mielummin.Alkuperäinen kirjoittaja Nams:Oih, pakko kokeilla tuota. Käytitkö valmista suklismannaa vai lisäsitkö vaan kaakaota?