Aivan loistava puhe ❤️ Minne katosi Suomi?

vierailija
Ei persut hajonnut puolueena, vaan eduskuntaryhmä hajosi.

Tällä hetkellä sinisillä nolla (0) prosentin kannatus ja persuilla noin 20%.

Tässähän on kyseessä historiallinen revisionismi. Perussuomalaiset hajosi nimenomaan sen takia, että hallituksessa ei noudatettu hallitusohjelman maahanmuuttopoliittisia kirjauksia. Tämä aiheutti katkeruutta perussuomalaisessa kentässä ja johti koko puoluejohdon vaihtamiseen.

Siinä vaiheessa oli selvää, että PS tulisi vaatimaan hallitusohjelman noudattamista, minkä Halla-ahokin vahvisti julkisesti: hänelle ja puolueelle riittää, että hallitusohjelman kirjauksia noudatetaan. Mitään uutta ei tarvitse sopia kesken hallituskauden. Tässä vaiheessa Sipilä ja Orpo keksivät, että yhteistä arvopohjaa ei olekaan. Ja sitten etukäteen sovitusti muodostettiin Siniset siitä jengistä, jolle persujen maahanmuuttokriittisyys ei ollut koskaan ollut mitenkään tärkeää, vaan ainoastaan tapa ratsastaa poliittiseen menestykseen.

Persujen epäonnistunut hallitusreissu oli Timo Soinin projekti, joka perustui Timo Soinin kabinettisopimuksiin siitä, ettei persujen maahanmuuttopolitiikkaa tarvitsekaan ottaa kovin tosissaan. Puolue oli siihen aikaan henkilöitynyt Soiniin ja Soini varmaan ihan oikeasti kuvitteli voivansa luovia politiikan kabineteissa mielensä mukaan ja myydä minkä tahansa idean puolueen kentälle. Se ei sitten lopulta onnistunut ja kävi niin kuin kävi. Samaa virhettä tuskin tehdään uudestaan eikä se varmaan ole mahdollistakaan koska suosiostaan huolimatta Halla-aho on vain yksi puolueen tunnetuimmista jäsenistä muiden joukossa. Enää ei sellaisia "kekkosia" ole kuin Soini oli.
 
vierailija
Kiitti tästä Riikka Purralle

Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.
 
vierailija
vierailija
Riikan kannattaisi lukea nämä hienot yo:n äidinkielen kokeissa kirjoitetut tekstit.

Fiksuja nuoria!

Sjuwwakkitytön pitäisi kokea sama puskarikastus kuin niin monet teinitytöt on kokeneet

Johan muuttuisi ääni kellossa, ainakin jos pää on vielä harteiden välissä. Äänestäisi ensi kerran Riikkaa!

-MINUN on usein vaikea tuntea ylpeyttä suomalaisuudestani. Suomalaisuus ja valkoisuus hävettävät, ja niin niiden kuuluukin.

Ei ole mitään syytä olla ylpeä siitä, kuinka joka itsenäisyyspäivä järjestetään useita kansallismielisiä kulkueita, joissa avoimesti heilutetaan natsilippua suomalaisuuden nimissä, poliisin suojellessa. Eikä siitä, kuinka vaikeaa suomalaisille näyttää olevan ymmärtää monikulttuurisuuden, suvaitsevaisuuden ja rodullistamisen käsitteistöä.

On korkea aika myöntää, ettei suomalaisuus ole välttämättä koskaan ollut erityisen viatonta. Koko kuva suomalaisuudesta ja suomalaisten kokemista kärsimyksistä luotiin 1800-luvulla suomalaisen sivistyneistön toimesta, mihin Matti Riitakorpi ja Sami Lindforskin lyhyesti viittaavat artikkelissaan ”Hyvä ja paha kansallisuusaate”
 

Yhteistyössä