Aivan hirveää punavihreiden maalittamista näin kuntavaalien aattona

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Vakiintunut VNK:n käytäntö Kesärannassa asuvien pääministerien kohdalla vuodesta 2007 asti, josta nauttineet mm. keskustapuolueen Mari Kiviniemi ja kokoomuksen Jyrki Katainen ja tottakai verotta. Nyt kokoomuksen ja oikeisto-omisteisen mainosvaltamedian aloittama kunnallisvaaleihin ajoitettu ajojahti, joka aloitettiin heti demarijohtoisen hallituksen aloitettua Rinteen ajojahtina ja likaista peliä on jatkettu Marinia ja Kiurua vastaan. Sinnemäki case ajoitettu myös kunnallisvaalien ja pormestarikisan alle saman tahon toimesta.
Käteiset ja kiviniemet ovat vastenmielisiä ihmisiä. He kehuvat menevänsä rentoutumaan metsään, kunhan saavat tappaa tuliaseilla harmittomia luontokappaleita.

Ei jatkoon, kiitos :mad: :mad: :mad:
 
Ettekö katsoneet viimeisintä vaalikeskustelua, jossa puolueiden puheenjohtajat ottivat mittaa toisistaan? Marin sätti Orpoa kaikesta vaikka kovempi uhka demareille on kuitenkin Halla-aho siis haukkui väärää puuta.
Marin on ääridemari eli mielipiteiltään hieman vasemmistoliitosta vasemmalle (asian voi tarkistaa vaalikonevastauksista). Toisin kuin monien kaupunkien tiilitalodemarit, hän ei siis todellakaan halua yhteistyötä kokoomuksen kanssa.
Sanna varautuu seuraaviin hallitusneuvotteluihin. Perussuomalaiset ovat hänelle se vähemmän pahanmakuinen myrkky, jos jotakin on hallituspaikan varmistamiseksi nieltävä.

Tämä maistuu Sannalle ruiskukkajauhetta paremmin.
 

Yhteistyössä