"Aina vaan ne suomalaiset"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Näinhän se menee, että ihminen kyllä keksii keinoja viestiä esim. tyytymättömyyttään, vaikka mielipiteen- ja sananvapautta rajoitettaisiin tappiin asti. Vasta sitten ilmaisu loppuu kun teknologia on siinä vaiheessa että ajatuksista saa fyysisen sanktion. Esim
joku oikein kova sähköisku saattaisi toimia.🤷‍♀️

Niin, millä ihmisten sitten tulisi ilmaista sitä, että he eivät hyväksy maahanmuuttajia maista jotka eivät kulttuurisesti sovi meidän maahan/meidän kulttuuriin. Mamubingo on liian kallista pelattavaksi suomalaisella yhteiskunnalla. Emme halua että maamme muuttuu Ruotsin tai Ranskan kaltaiseksi.
Suomessakin jo ihmisiä kuolee, lapsia kidutetaan/poltetaan elävältä, yleisesti rikollisuus ja turvattomuus kasvaa.
Mitä siis pitäisi tehdä?

Mitä asialle nyt tehdään on se, että jopa laittomasti maassa oleville luodaan ohituskaistoja ja muita etuja, ja jätetään kantaväestö katsomaan huuli pyöreänä. Suomalaisille ei luvata minkäänlaista helpotusta tilanteeseen (Persut ainoana suurena puolueena ovat sentään jotakin keksineet mutta aika näyttää kuinka purevia nämä heidän avut ovat).
Rikollisuuteen puututaan vasta sitten kun monet ovat jo ryöstetty, hakattu henkihieveriin/tapettu, murhattu, vaikka meillä on selkeä esimerkki tilanteiden etenemisestä naapurissa. Nämä kaikki olisivat olleet estettävissä jos hyssyttelyä ei olisi ollut.

Luoja tietää miten tämä turvattomuus on muuttanut meitä suomalaisina ja kuinka kallis loppulasku tulee olemaan.
Rikollisten tapahtumien ja nuorisokulttuurin muutoksen ehkäisyn sijaan on suomalaisten kansallinen identiteetti poljettu suohon. Suomalaisia syytetään rasismista, koska eivät hyväksy näitä erittäin karmivia rikollisia muutoksia, eikä hyssyttelyä.
Ilmiselvää on, että ihmiset eivät hiljene, eivätkä tule hiljenemään.
 
vierailija
Mikä suomalaisia oikein vaivaa? Eivät riehu pelkästään Alankomaissa, vaan myös perustelevat nuorisojengenä kotimaassa. Ruotsalaisten viikinkien pahat tavat ovat tarttuneet meihinkin. :(
 

Yhteistyössä