Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
I like the final version of the song but I absolutely love the photo! I like JO wearing anything, they could wear potato sacks, and I'd still think they look great, but this look and style fits them so well! I feel like that visually, they've been all over the place lately, clothes, the video, stage art, covers... I hope this photoshoot is the first sign of the direction they want to go to because I think it fits them so well!
Spot on analysis! Stylewise they truly have been all over the place. 😅 The simpler clothes and black and white photos seem to suit them at this point and it's certainly a step or two away from the abundant aesthetics of their ESC era 🤩😍
 
  • Tykkää
Reactions: LadySLO:)
vierailija
Homous on sikiöaikainen kehityshäiriö, jossa INAH-3 kohdassa aivoja ei synny tarpeeksi testosteronia.
Mites sitten bi-seksuaalisuus? Joka tapauksessa kyseessä on täysin normaali luonnossa esiintyvä ilmiö, ei mikään häiriö. Paljon on eläimistäkin havaintoja sutinoista/parinmuodostuksesta samaa sukupuolta olevien välillä. Ja evoluution kannalta se on mitä ilmeisimmin ollut hyödyllinen asia, kun on säilynyt.
 
vierailija
Mun on pakko sanoa suoraan, mitä ajattelen tällä hetkellä. Loman alkupuolella oli enemmän hullunhauskaa braader hassuttelua humaltuneena. Sitten kun jää on murrettu niin nämä kaksi ovat ehkäpä lähentyneet henkisesti (ja ehkä myös fyysisesti). Heidän yhdessä olosta tuli yksityisempää. Ei ole sellaista äijäkaverin kanssa sekoilua, mitä usein Kärtsä kuvaa kavereidensa kanssa someen. Aina myös matkoilla. Ehkä he nauttivat toistensa seurasta vähän toisella tavalla. 🥹
 
vierailija
Miettikää jos siellä KyRpoksella ollutkin koko nelikko ekaa kertaa yhdessä. K&B ja maatuska & Sadie Sink. Kärppä päässyt edustaan Suomea ja vetään rallienkkuaan Hollywood-tähden kanssa.
Vieläkö sä jaksat? Sun fanitus on niin outoa, mutta meitähän on moneen junaan. Rakkaimmalla lapsella on monta lempinimeä, on kyllä huomattu, kuka sua kiinnostaa eniten ja miksi. Ihailusi tosin lähenee jo pakkomiellettä. Vedä joskus vähän happea ja myönnä itsellesi, että olet ihan riittävä, vaikka et ylläkään fanituksen kohteesi tasolle.

Ja vielä pieni vinkki. Tämä on B/K ketju, joten voisit perustaa ihan oman ketjun fanituksesi kohteelle.
 

Yhteistyössä