Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis tuo balkaninruusun viimeisin, eih! Luulin tähän asti kokeneena perennanviljelijänä, että minulla on tämä jotenkin viileästi hallinnassa, mutta ei. Jos tämä kuitenkin on vain yhdessä sovittua markkinointia heiltä niin hyvin tuntuu ainakin toimivan. 😅
 
vierailija
Tekeekö balkaninruusu hikihatussa kuvamuokkausta vastaukseksi, vai miksei kuulu reaktiota uusimpaan savumerkkiin?
Toivottavasti vastaus eivät ainakaan olleet nuo tennissukat! 🤔 Ei sillä että olisi mitään tennissukkia vastaan, mutta kyllä niiden paikka nyt on muualla kuin tässä vasta möyhityssä perennapenkissä.

Tai mitä jos ovat jo paluulennolla köynnöksen kanssa?
 
vierailija
Siis tuo balkaninruusun viimeisin, eih! Luulin tähän asti kokeneena perennanviljelijänä, että minulla on tämä jotenkin viileästi hallinnassa, mutta ei. Jos tämä kuitenkin on vain yhdessä sovittua markkinointia heiltä niin hyvin tuntuu ainakin toimivan.
Muusta en tiedä mutta balkaninruusu kyllä näyttää tossa niin ihanan rennolta ja onnelliselta <3 jännästi laittoi ton lähes heti meidän auringonkukan kaipaus juttujen perään.
 
vierailija
Taitaa olla varteen laitetut pitkävartiset valkoiset suojat ihan paluulentoa silmällä pitäen puettu. Myrkkyköynnös ollut varmaan topakkana ja käskenyt laittaa jo muutenkin suojat päälle, et nyt loppuu keikistely ja varren esittely ja kaiken maailman pölytyshömppä. Näyttää vähän väkinäiseltä, tehdään kuten käsketään.
 
vierailija
Ei muakaan täällä varsinaisesti huvita keskustella, mutta haluaisin tänne tiedon, jos keskustelu siirtyy uuteen ketjuun. Nyt voisin kyllä pitää vähän taukoa, on tullut huhkittua liikaa.
 
vierailija
Harmi, kun siellä mellastetaan! Voisin kyllä omasta puolesta jatkaa juttua täällä sillä aikaa, kun sehän on musta paljolti vaan tottumiskysymys! Vaikka peukkuja ei oo, niin tärkeintä ja hauskinta ois, että ois paikka yhteiseen puutarhapohdintaan!
 
Mitäs se sanoi että ihastuminen oli sitä että jaoit ihastuksen kohteelle kondomeita joita hän voi köyttää muiden kanssa 🥺 Kuristajaköynnöksenkö kanssa ..
Tyhmät jakaa niitä. Mie puen sen päälle tarpeen vaatiessa ja Anniekin tykkää. Koska ei oteta riskiä meitsien lisääntymisestä. Yhden viikon aikana/kk naattiskellaan useammman kerran ”with naked dick” ☺

Aivan mahtavaa kerrassaan 😍
 
vierailija
Ei oo totta, just menin katsoon sitä:l on kyllä harmi, että toisten ilo ja perennainto menee jollain tunteisiin. Onneksi on todistettu jo monen monta kertaa, että aina tästä noustaan yhdessä<3
 

Yhteistyössä