Ärsyttää! Kun yrittää kirjoittaa vaikka VVV:stä

  • Viestiketjun aloittaja Kolmesataa
  • Ensimmäinen viesti
Kolmesataa
tai vaikka kestovaipoista, kohta tulee joku kirjoittelemaan "Niin, minähän olen tietysti hirveän huono äiti kun en tee noin..." Vaikka olisi ollut pelkkää asiallista käytännön puhetta!

Miksi valtavirrasta poikkeavia pidetään heti jonain pätijöinä, jotka pitävät ali-ihmisinä niitä, jotka eivät tee kuten he? No joo, onhan joku promille ehkä sellaisiakin, mutta suurin osa ei! Minun puolestani jokainen kyllä saa käyttää mitä vaippoja haluaa ym, mutta mielelläni jaan tietoa, oion väärinkäsityksiä ja saatanpa jopa houkutella ja rohkaista kokeilemaan, jotta huomaisi ettei VVV tai kestovaipat ole niin vaikeaa kuin kuvittelisi. Älkää sen takia kuitenkaan tehkö hätäisiä päätelmiä mistään mielipiteistäni muista ihmisistä yms...!
 
:hug: olen koko tähänastisen elämäni tuntenu nuin koska mie en kule valtavirran mukana. mutta se on tehny miusta vahvemman ja itsenäisemmän. ongelmiaki toki on koska nyky-yhteiskunnassa pyritään kaikki puristamaan samaan muottiin.

 
Ouna
Toisille tulee vissiin mieleen, että minunkin pitäisi ja tuo varmaan ajattelee että minunkin pitäisi, ja alkavat puolustautua ennen kuin on hyökkäyksestä tietoakaan...
 

Yhteistyössä