äp:n haalarista

archie
Esikoinen piti äp-pakkauksen haalariaan vielä 2 vuotiaanakin, loppuajasta tosin enimmäkseen kylä-, kauppareissuilla ym.(mentiin autolla) Kuopuksella (1v7kk) olen käyttänyt vielä ulkoillessakin kurahousujen kanssa ja välillä ilman kuriksiakin. Aattelin et josko tuolla haalarilla pärjäis tän alkutalven niin alennusmyynneistä vois sit ostaa uuden haalarin.
 
Mun mielestä se ei oikein toimi enää yli vuoden vanhan haalarina koska siinä ei oo minkäänlaista kosteussuojaa eikä se kyllä kestä kulutusta pätkääkään kun on niin pehmeää kangasta...

Siksipä se puku saisikin olla paljon pienempi kooltaan että menis ekana haalarina... :\|

Meillä olis nyt pojalle sopiva kun ikää on 1,5v ja tyttö taas hukkuu niihin kun olis sopivamman ikäinen siihen eli 2,5kk!! :eek:
 
-miljoonakala-
Meil on nyt kovas käytös kuivanilman ulkohaalarina. Tyttö nyt 1,3v. Saa porkata sen haalarin ihan rauhas tuol ulkona. Märäl sääl kurahousut päälle niin pysyy kuivana.. :)
 
liinaz harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.11.2004 klo 10:24 -miljoonakala- kirjoitti:
Meil on nyt kovas käytös kuivanilman ulkohaalarina. Tyttö nyt 1,3v. Saa porkata sen haalarin ihan rauhas tuol ulkona. Märäl sääl kurahousut päälle niin pysyy kuivana.. :)
Näin meilläkin...tyttö reilun vuoden. :)
 
Meidän 1 vuotiaalle ei ä-pakkauksen puku enää mennytkään,joten sitä pukua ei paljon tullut kulutettua.
Käytössä tosin on nytten 7vuoden takaisen äippäpakkauksen puku,joka on reilusti isomman kokoinen kuin nykyään puvut pakkauksissa?!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.11.2004 klo 11:42 Pöppiäinen kirjoitti:
tästä tulikin mieleen...Minkäs kokoisia taaperoita teiltä löytyy,kun puku vielä sopii????Meidän ukko on siis 1v3kk ja n80cm pitkä..Puku jäi kyllä liian lyhyiksi lahkeista ja kiristi haaroista...
meillä tyttö lopetti haalarin käytön 1-vuotissynttäreidensä aikaan viime helmikuussa. oli silloin noin 80 senttiä pitkä ja just hihat ja lahkeet jäi lyhyiksi. vartalosta olisi puku vielä mahtunut.

eikä sitä haalaria kyllä muutenkaan olisi pidetty enää sen jälkeen kun alkoi ulkona kävellä ja touhuta kun se puku tosiaan on sellaista kangasta, että oikein imee vettä ja likaa. kurahousuja me ei vielä silloin ostettu vaan ostettiin vasta nyt syksyllä isommat, että menee koko tämän talven ja ehkä vielä ensi vuonnakin.
 
esikoinen piti sitä tasan ekana talvena eli ollessaan siinä 10kk kieppeillä, toisena talvena se ei enää mahtunut. Kuopus taitaa mennä siihen 80cm haalariin vasta 2v. kun on pienikokoisempi. Nyt 1v. on 68 ja 74cm haalarit...
 

Yhteistyössä