Äly hoi! Miksi korotepassia ajetaan sisään jopa sivistysmaissa, kun tuplarokotetutkin sairastuvat ja levittävät (huolettomina) tautia edelleen muihin.

  • Viestiketjun aloittaja Järki käteen
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksei virusta levittäviä laiteta kuriin eli kapakoissa, festareilla ja ulkomailla juoksevia, ne ei ole normaaleja ja aiheuttavat kymmenien miljardien eurojen menot. Paljon suuremmat menot kuin koronalinkoriskialat tuottavat.

Viruksen levittämisestä rokotuksen oikeuttamalla tekosyyllä on tullut normaalia, vaikka se on epänormaalia epänormaalien luonnevikaisten narsistien touhua.
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33858082"]
Nyt nousi sairaalahoidossakin olevien määrä yli sadan. Melkoinen kasvuvauhti.
[/QUOTE]
Ai tänäänkö?
 
vierailija
Ei täällä
omituista hyshysporukkaa kaikkialla?
1. Asiaa terveyspasseista. Ovatko ihmiset oikeasti tietoisia siitä, millaisessa maailmassa he haluavat elää? Jokaisen tulisi nyt äänekkäästi vastustaa tällaista suuntausta. Naurettavinta tässä on se, että juuri piikitetyt huutavat kuorossa tätä passia otettavaksi käyttöön. Miksi?

2. Jos olet piikitetty, eikö sinun pitäisi olla turvassa? Sitähän varten se piikki on haettu? Silloin kenenkään muun piikkistatuksella ei pitäisi olla sinulle mitään merkitystä. Ja jos on, niin sehän tarkoittaa vain sitä ettet usko ottamasi piikin tehoon ja sitten voikin vain ihmetellä, miksi alunperin edes otit sen?

3. Pitää ottaa myös huomioon se, että jos kerran piikitetty voi myös edelleen tartuttaa muita ja sairastua myös itse, miksi he silti saisivat eri oikeudet sen mukaan, minkä lääketieteellisen toimenpiteen he ovat tehneet? Terveydelliset syyt eivät ole hyväksyttävä syy syrjinnälle, näin kertoo myös meidän perustuslakimme.

4. Nämä piikit ovat edelleen testivaiheessa ja täysin uudenlaista teknologiaa, jota ei ole aiemmin kokeiltu ihmisillä. Ei ole millään mittapuulla mitattuna oikein jättää ihmisiä yhteiskunnan ulkopuolelle sen perusteella, ettei tätä kyseistä piikkiä halua ainakaan vielä ottaa, kun turvallisuustutkimukset ovat täysin vaiheessa. Ketään ei voi pakottaa tällaista keskeneräistä tuotetta ottamaan kehoonsa.

5. Terveyspasseja perustellaan yhteiskunnan avaamisen helpottamiseksi. Miten meidän yhteiskunta on nyt muka kiinni? Isoja festareita on järjestetty jo ainakin kuukauden ajan, rajat ovat auki, palveluja voi nytkin käyttää jokainen. Miten tilanne olisi yhtäkkiä erilainen, vaikka myöhemmin syksyllä? Tällöin suurin osa olisi saanut jo tarvitsemansa piikit eli tilanteenhan pitäisi olla entistä parempi? Mihin niitä passeja silloinkaan tarvitsisi, muuhun kuin ihmisten kontrollointiin ja seurantaan?

6. Sairaalat ovat tyhjillään k-potilaista, vaikka positiivisia löydöksiä on tullut enemmän. Eikö tämä viittaa siihen, että tauti on muuttunut ehkä tarttuvammaksi, mutta vähemmän vaaralliseksi? Näin ne taudit yleensä tekee. Ei yhteiskunnassa ole aiemminkaan flunssan takia tarvittu terveyspasseja ja hyvin on pärjätty.

7. Mihin asti te terveyspassin kannattajat ajattelitte mennä tämän asian kanssa? Kai te ymmärrätte, että passin voimassaoloaikaa voidaan mielivaltaisesti muutella, voitte joutua ravaamaan piikillä vaikka kuukausittain saadaksenne "vapauden" taas voimaan.
Ymmärrätte varmaan, että tätä passia voidaan laajentaa myös mielivaltaisesti koskemaan mitä tahansa muutakin piikkiä/lääketieteellistä toimenpidettä? Entäs jos saatte vaikka siitä toisesta tai kolmannesta piikistä vakavan haitan, ettekä enää voi ottaa sitä seuraavaa piikkiä ja näin ollen passikaan ei enää ole voimassa ja olette ulkona yhteiskunnasta? Kuulostaako reilulta, ihmisoikeuksia kunnioittavalta toiminnalta? On myös hyvin naiivia ajatella passin olevan vain väliaikainen työkalu, jos se saataisiin runnottua läpi.

8. Missä on yksilön oma vastuu terveydentilastaan? Yhteiskuntamme on hyvin sairaassa tilassa tällä hetkellä, kun tällaisia terveyspasseja edes ehdotetaan. Historiasta ei olla selkeästi opittu mitään, ihmisten oma ajattelukyky on himmennetty ja oma voima kadotettu. Ihmisistä halutaan tehdä uhreja joka asiassa, jotta heitä olisi helpompi kontrolloida ja manipuloida vallanpitäjien haluamaan suuntaan.

9. Onneksi jokainen voi vaikuttaa omaan terveydentilaansa monin eri keinoin. Heti kun päätät olla itse vastuussa itsestäsi, elämänlaatusi paranee. Ja terve, hyvinvoiva ihminen ei ole kenenkään muun terveydelle vaaraksi. Päinvastoin, voit oppia itsekin jotain arvokasta tällaiselta henkilöltä ja laittaa hyvän kiertämään. Jos kuvittelet toisin, suosittelen itsetutkiskelua ja sen miettimistä, mistä tällainen ajatusmalli on sinulle muodostunut.

10. Terveyspassi olisi itsemääräämisoikeutta loukkaava, useita ihmisoikeussopimuksia ja lakeja rikkova väline ja siirtymä kohti kontrolliyhteiskuntaa ja segregaatiota. Tällaista ihmisiä eriarvoistavaa passia ei tule missään olosuhteissa hyväksyä. Sen sijaan ihmisille tulisi antaa laajempaa tietoa terveellisestä elämäntavasta ja tukea hyvinvoinnin parantamisessa ja korostaa yksilön valintojen merkitystä terveen kehon ja mielen rakentamisessa.
___________________________
(tuntemattoman kirjoittajan kannanotto, se kiertää somessa. Jakakaa mielellään kansalaisten herättämiseksi)
 
vierailija
Ei sillä ole mitään väliä, jos joku saa flunssan. Sillä on, jos joku joutuu hengityskoneeseen teho-osastolle. Rokotetut eivät joudu teho-osastolle, niin saavat ihan rauhassa bilettää keskenään ja tartuttaa toisiaan. Rokottamattomien sairastuminen on se ongelma ja sitä yritetään välttää koronapassin avulla.
 
vierailija
Ei sillä ole mitään väliä, jos joku saa flunssan. Sillä on, jos joku joutuu hengityskoneeseen teho-osastolle. Rokotetut eivät joudu teho-osastolle, niin saavat ihan rauhassa bilettää keskenään ja tartuttaa toisiaan. Rokottamattomien sairastuminen on se ongelma ja sitä yritetään välttää koronapassin avulla.
joutuujos ei tiedä mitä ei siedä. VVasta-aiheita on aika monia olemassa!
 
vierailija
Äly hoi! Miksi korotepassia ajetaan sisään jopa sivistysmaissa, kun tuplarokotetutkin sairastuvat ja levittävät (huolettomina) tautia edelleen muihin.
Ei mitään JÄRKEÄ!!!
Koronapassi on illuusio pitää vanha normaali kasassa, vaikka covid-19 tulee muuttamaan kulttuuriamme ja yhteiskuntia ratkaisevasti..

Ilman rajoituksia kaikki ihmiset sairastuvat koronaan 3–60 kuukauden välein. Mediaaniväli on 16 kuukautta


Yalen tutkimus: rokottamattomat ja rokotetut tulevat sairastumaan koronaan noin 16 kuukauden välein

Uudelleentartunnat lisääntynevät myös rokotettujen, koronan jo sairastuneiden keskuudessa.


"Koronavirusrokotteesta kieltäytyvät sairastunevat COVID-19-tautiin jatkossa keskimäärin 16 kuukauden välein, kertoo Yalen yliopiston tuore tutkimus. Asiasta uutisoi brittilehti The Guardian.

Mallinnusta varten Yalen tutkijat analysoivat tietoja tapauksista, joissa henkilö on sairastunut koronavirukseen jo kerran taudin sairastettuaan. Dataan yhdistettiin tutkimustietoja muista koronaviruksista ja COVID-19-taudin sairastaneiden vasta-aineista.

Johtopäätösten mukaan koronan uudelleentartunnat tulevat lisääntymään ja erityisesti niinä aikoina, joina tartuntoja todetaan muutenkin paljon. Jos rokotteita, kasvomaskeja tai turvavälejä ei käytettäisi lainkaan, sairastuisivat kaikki ihmiset koronaan 3–60 kuukauden välein. Mediaaniväli on 16 kuukautta.

Tiedossa on myös, että koronarokotteiden suoma suoja taudilta laskee ajan mittaan. Uudelleentartuntariski koskettaa siis myös rokotettuja. Se on suuri erityisesti niissä paikoissa, joissa ihmiset altistuvat säännöllisesti virukselle, kuten kouluissa.

– Tulemme näkemään yhä enemmän ja enemmän uudelleen sairastuvia, myös niitä, joilla on molemmat rokotukset, virologian apulaisprofessori Stephen Griffin toteaa The Guardianille.

Myös viruksen deltavariantti lisää uudelleentartuntojen määrää. Esimerkiksi Yhdysvaltojen Oklahomassa uudelleentartunnat ovat lisääntyneet peräti 350 prosentilla verrattuna viime toukokuuhun."
 
vierailija

Esimerkiksi Helsingissä lokakuun kahdella ensimmäisellä viikolla ilmaantuvuusluku oli rokottamattomien osalta 11 kertaa suurempi kahden rokotteen saaneisiin verrattuna.

Kontio vertaa rokottamattomien ilmaantuvuuslukua Latvian lukuihin, jossa on koronan vuoksi "suljettu lähes kaikki toiminta". Latviassa ilmaantuvuusluku on vähän yli 800.
 
vierailija
"Samoin kuin EU-alueella, myös Suomessa uudet tapaukset korostuvat erityisesti nuorten ja rokottamattomien keskuudessa.

Kaikki viittaa siihen, että kahdesti rokotetut ovat hyvin suojattuja koronaa vastaan."

Millä logiikalla noin on pääteltävissä kun ne vertaileva m a l l I n n u k s I a ?
 

Yhteistyössä