Älä usko valheisiin: Sanna Marin ei lopettanut solidaarisuusveroa, se päätetään hallituskausikohtaisesti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Taas valehdellaan.
Solidaarisuusvero päätetään joka hallituskaudella erikseen. Marin ei voinut sitä päättää tai jatkaa tälle kaudelle.

Se on selvää että Marin II olisi tässä velkatilanteessa pitänyt sen ennallaan 85 800 eurossa OrpoPurran 150 000 euron alarajan sijaan joka tuo lähes 2 000 euroa vuodessa veronalennusta yli 150 000 euroa vuodessa tienaaville ja kaikille yli 85 800 euroa vuodessa tienaaville veronalennusta.

Orpo, Purra, VM Veronmaksajien keskusliitto ja IS puhuivat paskaa ja vääristelivät tietoisesti.

14 000 euroa kuussa tienaava tulee saamaan lähes 2 300 euroa pysyvästi käteen tästä eteenpäin, Lindtman sanoi
"Kaikista suurin veronkevennys sekä absoluuttisesti että suhteellisesti tulee pääministerin tuloluokkaan. 14 000 euroa kuussa tienaava tulee saamaan lähes 2 300 euroa pysyvästi käteen tästä eteenpäin, Lindtman sanoi

Rönni-Sallinen moitti, että hallitus käyttää työttömyysturvan ja asumistuen leikkauksista säästyneet rahat suurituloisten verotuksen keventämiseen.

– Ei tällaista röyhkeyttä voi hyväksyä, Rönni-Sällinen julisti tiedotteessa, jossa SAK:n kertoi alkavista työtaisteluista.

Hallitus, joka nousi valtaan lupauksillaan lopettaa velaksi eläminen, unohti kertoa budjettiriihessä päättämistään leikkauksista. Sen sijaan hallitus tiedotti pitkästi menolisäyksistään. Velka kasvaa, ja leikkauksia piilotellaan.

Ei ihme, että opposition pelkistetty viesti uppoaa kansaan."Kaupassa kelpaavat vain eurot - eivät prosentit eivätkä prosenttiyksiköt!
 
vierailija
Taas valehdellaan.
Solidaarisuusvero päätetään joka hallituskaudella erikseen. Marin ei voinut sitä päättää tai jatkaa tälle kaudelle.
Kerropa se laki, jossa määrätään solidaarisuusveron asettamisesta ja määrätään, että se tehdään hallituskausittain. Ei sellaista ole. Jokainen eduskunta päättää kuule verolait ihan itsenäisesti. Marinin hallitus päätti olla tekemättä solidaarisuusverosta pysyvän ja päätti olla jatkamatta sitä määräaikaisesti. Kumpikin oli ihan aktiivinen ja tietoisesti tehty päätös. Ja ihan hyviä päätöksiä ne olivat. On vaan harmi, ettei uusi hallitus pitänyt linjaa.

En voi kuin ihmetellä millainen ihminen keksii päästään tuollaisen valheen, että solidaarisuusvero päätetään hallituskausittain, ja lähtee sitten rummuttamaan sitä sosiaaliseen mediaan totuutena. Niinkö kipeää se tekee, että oma rakas vasemmistohallituksenne oli lakkauttamassa solidaarisuusveron kokonaan ja nyt on sen takia vaikeampi haukkua Orpon hallitusta vääristelemättä? Totuus ei kuitenkaan pala tulessakaan. Orpon hallitus nostaa kaikkein rikkaimpien verotusta määräämällä solidaarisuusveron.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es

Yhteistyössä