Älä osta Ellokselta kalusteita!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Älkää tilatko kalusteita ellokselta, jos ette halua menettää rahojanne. Mukaan tulee väärät osat ja reklamaatioihin vastaaminen kestää kuukausia ja kun muuta ei keksitään pyydetään tekemään uusi reklamaatio. Tuotteet on ylihintaisia ja asiakaspalvelu huonoa. Ostin pöydän ja 4 tuolia, yhdessä tuolissa oli 3 etujalkaa ja 1 takajalka. Ellokselle tuntuu olevan liian vaikeaa lähettää uusi oikea jalka. Eniten harmittaa, että maksoin tuosta ryhmästä 790€, kun Vekessä saman ryhmän 1 tuoli maksaa 45€. Ja nyt joudun käymään ostamassa kokonaan uuden tuolin. Kun olisin alun perinkin ostanut kalusteet muualta, olisin saanut ne puolet halvemmalla ja reklamaatioiden hoito olisi onnistunut varmasti paremmin.
 
vierailija
No se hyvä puoli jos on kuitit ja todisteet, niin sulla on oikeus saada kys. Tuolista "irtokappaleen" hinta itsellesi takaisin tai sitten he antavat uuden tuolin sinulle ilmaiseksi.
Tän pitäis _jokaisessa liikkeessä onnistua_. Vaihto tai rahat kyseisestä "p#skasta" takaisin, ja jos tulee asiassa mutkia teet asiasta valituksen. Kyllä tuolla hinnalla kunnon asiakaspalvelua, ja kunnon tarvikkeet saada.
Tulee muuten turhan kalliiksi tuollainen peli.
Noh, jokatapauksessa tiedät nyt, että sieltä mitään kalusteita ainakaan kannata jatkossa ostaa.
 

Yhteistyössä