Äidit Helsingistä

Hei Kaikki!

Olen 28v. äiti, asun Munkkivuoressa n.8kk pojan kanssa. Täällä kaivattaisiin kahvi, kävely seuraa (mitä ikinä sitten keksiikään tekemistä).Päivät tuntuvat välillä pitkiltä yksin muksun kanssa kotona ja joskus on vähän "väliinputooja" olo kun ei kenelläkään kaverilla ole vielä vauvoja. Joten olisi kiva vaihtaa kuulumisia muiden äitien kanssa ja jos löytyisi muksullekkin leikkikavereita.. Äidin tai lasten iällä ei ole mitään väliä, eikä muutenkaan mitään listavaatimuksia ole(täällä on ollut vähän kirjoittelua ystävänhausta ja minkälaiset ystävät kelpaa), kunhan on terve järki päässä ja sydän paikallaan.Eipä ole juuri väliä välimatkallakaan, bussilla, raitsikalla ja junalla pääsee, siihen olen tottunut, vaikka autonkin omaan. Eli otappa yhteyttä helmikuu2@hotmail.com (kaikki yhteen kirjoitettuna) jos huvittaisi tehdä jotain kivaa yhdessä!

 
äiti läheltä
heippa,
sattuipa sopivasti että kerrankin kurkkasin myös tänne puolelle, alkaisi pikkuhiljaa kelvata muukin kuin oma ja vauvan seura. Olen
mniemestä 3 kk vanhan tyttövauvan äiti, itse 30v. Kirjoittelen sinulle kun ehdin tuonne mailiosoitteeseen niin tehdään vaikka lenkkitreffit joku päivä!

 
liina-lii
Moi! Yritin vastata, mutta tuo sähköpostiosoite ei toiminut! Olen 28 v, poika 7 kk, asumme Töölössä. Kiinnostaisi saada uusia ystäviä! Laitatko osoite uudestaan, jos siinä oli virhe?
 
Eli osoite on helmikuu2@hotmail.com ,kaikki kirjoitettuna yhteen pienellä. Tossa ilmoituksessa voi hämätä, että se nyttää kun olisi välilyöntejä. Jos ei vieläkään onnistu niin lähettäkää yksityisviesti. Sori, tästä vaivan näöstä, en tiedä miksi e-mail ei toiminut.
 
pam76
heippa hei!
täällä olis 28 v pikkupojan(2,5kk) äiti e-haagasta. Tulisin mielellään mukaan lenkille joku päivä.. Olo on välillä vähän yksinäinen :'( Laiatn sulle mailin joku päivä kun ehdin. Pojalla on ruokaaika.. ;)

 

Yhteistyössä