Adoptioneuvonta alkaa 2014

Hei!

Täällä onkin jo ketjut vuodelle 2012 ja 2013 jne. mutta vuonna 2014 adoptioneuvonnan aloittavien ketjua ei vielä ole. Keskustellaan täällä adoption alkutaipaleesta ja jaetaan vinkkejä ja kokemuksia. :) Tulkaa rohkeasti mukaan!
 
Meillä on lupa varata ensimmäinen neuvonta helmikuussa, eli aivan kohta! Jee ja hui!
Kansainvälinen adoptio mielessä, koska meillä on jo ikää (37/39) ja bio-lapsiakin. Silti olisi vielä sylissä ja sydämessä tilaa...
 
Moikka!

Ilmoittaudun mukaan. Meillä on eka neuvonta parin viikon päästä ja seuraava menee elokuulle. Kotimaan adoptio tähtäimessä. Mulla ikää 29 ja miehellä 34.

Kyllä jännittää vaikka sosiaalityöntekijä kuulosti oikein mukavalta. Mitkä fiilikset on teillä, jotka ootte jo käyny neuvonta-kertoja?
 
Hei!
Ilmottaudun jo vaikka ei neuvonta-aikaa vielä tiedossa. Miehen lääkärilausunto vielä puuttuu niin päästään lähettämään perhelomake. Täälläpäin ilmesesti ei neuvontaan tarvitse juuri jonottaa onneksi :)
 
Tännekään ei pahemmin päivityksiä ole keltään kuulunut, mutta laitanpa ainakin meidän puolesta, että 2014 alkanut neuvonta nyt siis ohi ja lupahakemus laitettu. Todella suurella jännityksellä odotan kirjettä kotiin :)

Täytyy vain toivoa, että selvitään ilman lisäselvityksiä yms. hidastuksia.
 
Viimeksi muokattu: