...

Eka kerta tuntuu varmaan pahalle oli vauva minkä ikäinen tahansa. Kuitenkin se on joskus edessä. Onhan sun oikeasti ihan hyväkin päästä itsekin tuulettumaan ja saada joskus ajatuksia pois kotioloista. Siten jaksat taas olla reippaampi äiti pojallesikin. :) Tuskinpa poikasi siitä traumoja saa: noin jos olisi, niin lähes jokaisella meistä olisi jonkinasteiset traumat varhaislapsuudesta. Kyseessä on kuitenkin melko lyhyt aika ja hoitaja on pojallesi tuttu. :)

Rentouttavaa risteilyä, jos päätät lähteä. :hug:
 
harjoitelkaa hoidossa olemista etukäteen siis jos poikasi ei ole ollut ennen hoidossa niin vie päiväksi ensin äidillesi silloikun se sopii päiväunet mummulla ja illalla kotiin auttaa myös sinua tottumaan kulkemaan ilman poikaasi ja poika tottuu olemaan pidempään ilman äitiä myös yökyläily voisi olla ok ja silloin äitisi ottaisi pojon aamulla sängystä ym....

meillä 1v juoksi suurinpiirtein viimeksi vaarin syliin kun jäi viikonloppu hoitoon eikä nilla muillakaan näytä olevan traumoja sen sijaan kyselevät koska pääsee mummulle ja vaarille seuraavankerran :)
 

Yhteistyössä