4kk vauvan iltaraivarit

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko teillä ollut tällaista? Voiko tälle tehdä mitään? Ennen nätisti nukkumaan mennyt vauva on alkanut raivoitkeä naama punaisena aina kun tulee yöunien aika ja tuntuu vaan pahenevan päivä päivältä. Huuto alkaa kun illalla mennään makkariin tai jo kun vauva huomaa, että iltarutiinit alkaa. Lopulta monen rauhoitteluyrityksen jälkeen nukahtaa sitten tissille tai jos sekään ei enää kelpaa niin kanniskellaan ja nukahtaa syliin. Onko tää nyt sitä normaalia hulinakautta? Tekee pahaa katsoa kun vauva ei meinaa rauhoittua ja itkee vaan.

Päiväunille menee ihan ok, joko kärrylenkillä ilman kitinöitä tai kotona vieressäni sängyssä tai sohvan nurkassa hetken kitinän ja sopivan asennon hakemisen jälkeen.
 
vierailija
Lisään vielä, että yöllä nukkuu kuitenkin ihan hyvin kun uni on vihdoin tullut. Välillä on ollut yksi useampi syöntikerta ja liikehtii levottomammin kuin aiemmin, mutta ei herää kiljumaan tai mitään.
 
vierailija
Tuossa iässä voi tosiaan tulla haasteita nukkumisesssa. Kannattaa myös varmistaa että ei ole liian lyhyt aika edellistä päikkäreistä, ja yrittää ajoittaa pisin valvomispätkä ennen yöunia. Kyllä se nukahtaa kun on tarpeeksi väsynyt
 

Yhteistyössä