?

aapeli6
Hyvin on mennyt. Meillä melkeinpä päivälleen 3v.ikäeroa. Vanhempi ei ole ollut mustasukkainen ollenkaan, vaikka alkuun vauveli itkeskeli kokoajan ensimmäiset 2,5kk. sitten todettiin maitoallergia ja sen jälkeen meidän elämä helpotti kaikinpuolin. Esikoinen kävi tarhassa 8pvää/kk lähinnä leikkimässä.
Nyt nuorempi on kaksi ja vanhempi viisi ja kovat leikit keskenään saavat aikaan, alkoivat jo nuoremman ollessa puolivuotias lekkimään keskenään tai nuorempi tunki itsensä leikkeihin kun kulki kävelytuolilla.
Kovasti huolehtivat toisistaan puolin ja toisin.
Tappelevatkin sujuvasti ja kokoajan jos ei ole jotain ohjelmaa keksittynä.
Mutta aika helppoa on ollut koska vanhempi puki ja kävi veskissä ja söi itse kun vauva syntyi. On muutenkin ollut aika omatoiminen ja itsenäinen pienestä asti.
 
meillä pikkasen alle 3 vuotta ikä eroa. aluksi oli kova uhma päällä,mutta sitten kun se helpotti on mennyt hyvin.esikoinen pukee ,syö ja käy vessassa niin pääsee niissä asioissa helpomalla kun on vaan yksi vauva. seuraa niistä on toisilleen todella paljon ja meilläkin alkoivat leikkiä yhdessä kun vauva oli puol vuotias.nyt ikää on 5 ja 2 ja ovat hyviä ystäviä
 

Yhteistyössä