4146€ kelalta, miksi mennä töihin!?!?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No yritin kyllä katsoa kohtuullisen hintaisia vuokra omakotitaloja (Kerrostaloon en tätä porukkaa vie. Ovat tottuneet asumaan omakotitalossa, joten ääntä piisaa. Ja mielestäni lapset tarvitsevat turvallisen pihan missä lekkiä)

Taitaisin saada häädön aika nopeaa kerrostalosta ylimääräisten äänten takia ja mistään slummilähiöstä en halua asuntoa vuokrata. Siellä ehkä siedettäisiin ääntäkin.

Omakotitalojen vuokra hinnat olivat siitä 1200€:sta 2500€:eek:on joten laitoin summan tuosta välistä. Ja tuo asumistukihan ei kata koko vuokraa eikä ole koko vuokrasta vaan nimenomaan siitä hyväksyttävistä asumismenoista joka taisi olla tuo 1200€ alueellamme.

T. Ap
 
vierailija
Näytä toki lapsille hyvää mallia. Sitten kun Suomi tekee vararikon ne on tottuneet ilmaiseen rahaan ja joutuvat myymään percettään elääkseen.
En aikonut olla kotona kuin siihen asti että nuorin lapsi täyttää kolme, joten mitä ihme mallia näytän? Menen töihin sitten, joten älä huoli, kyllä lapseni näkevät myös että äiti käy töissä.

Meillä lapset ovat joutuneet aina tekemään töitä muutenki kotona. Kotitöitä, auttamaan puuhommissa, leikkaamaan nurmikoita ym. Isommista töistä on maksettu heille korvausta. Joten luulen että lapseni ovat tottuneet tekemään töitä enemmän kuin monet pari lapsisten perheiden lapset.
 
vierailija
Onko lasten isä siis rahaton kun laskit saavasi elatustuen Kelalta?
Tökerö kysymys. Tällä palstalla ei missään nimessä kannata paljastaa yksityiselämästään yhtään mitään.
Huonossa suhteessa ei kannata roikkua. Kerrostalo on hyvä asumismuoto.
Moni nauttii elämästään päästessään eroon suuritöisestä omakotitalosta.
Avioerossa pääsin monesta kiinteistöstä eroon. Mökkitouhut säälittävät minua.
Suomen luonnosta voi nauttia laittamatta tikkua ristiin.
 
vierailija
Aloittaja on ropsumamma, joka on.. mitä on, ei osaa laskea. Hänen laskelmat on kyllä aivan ns. *erseestä eikä pidä paikaansa. Ei edes käsitä.

Mutta tollasia on, ja nämähän on trolleja :)
 
no mun tuttava pelasi 10 vuotta tuota peliä. miehen kans elivät avoliitossa, mutta molemmille oli oma osoite. kahdelta mieheltä sais siis elatustukia. ja kaikki muut sossuntuet. välillä oli kortistossa ja nosti sieltä rahaa, mutta kun töitä tarjottiin. ei ottanut töitä vastaan ja otti karenssin, koska tiesi, että sossun on pakko rahaa antaa lapsiperheelle sitten toimeentulotukena
 

Yhteistyössä