3kk lapsukaiset...

  • Viestiketjun aloittaja minnu82
  • Ensimmäinen viesti
minnu82
minkä kokoisia teidän lapsukaiset ovat olleet 3kk neuvolassa ja miten meni päivä rokotuksen kanssa?
meillä oli tänään neuvola ja poika paino 7730 ja 64cm pitkä ja ekan rokotuksen kanssa meni paremmin kun odotin Nemo nukku melkein koko päivän piikin jälkeen mitä nyt kerran sai hirveen huuto/itku kohtauksen.. :flower:
 
meidän neiti oli 5812g ja 62.7cm, pipo 41.5cm :heart: rokotuksen otti hyvin vastaan, kerran parkas kun "piikki iskettiin lihaan" mut sen jälkeen ei mitään.. ihan normaali päivä oli, ei ollut uneliaampi tai kärttynen. rokotuskohtaan ei tullut mitään jälkeä, kaikki meni siis hienosti :)
 
handushka
meillä oli 61cm ja 5095g. vähn oli kiukkuisempi, mut ei kuumeillu. neuvolassakin parkaisi kun piikki otettiin pois ja sen jälkeen tyytyi surumielisesti jokeltelemaan, että ei tunnu kauheen kivalta.. :'(
 
60 cm ja 5510 g. Piikkiä pistettäessä kiljaisi mutta tyyntyi nopeasti. Päivä mennyt ihan hyvin. :) Tyttö höpöttelee paljon, hymyilee, pari kertaa tullut ääneen naurukin vahingossa. Ja mahalleen kääntyminen on työn alla, ei kestä enää kauan kun kierrähdetään! :)
 
sarina84 harmaana
Heips Minnu!!! :wave:

Elikkäs typy oli 6030g, 61,6cm ja pipo 40,1cm...
Rokotuksen kun sai, niin hiukkasen inahti kun aine levisi, mutta ei muuten oikeen mitään.. nukkui sitten paremmat päikät, muistaakseni 4h putkeen (ihan niinkun n.täti sanoi, saattaa nukkuu jopa paremmin päivällä), ja illalla hiukkasen inisi... Nyt kun sai 4kk piikit, niin ei siinäkään itkenyt pahemmin muutakun silloin, kun aine taas levis. Ja illala ei ollut mitään suurempaa ongelmaa, inis taas hiukkaen enempi kun muina iltoina..
 
-peukku-
Meillä kans reilu 8 kg ja 64 cm. Rokotus laittoi vaan suun mutruun ja pääsi pojalta pieni piipitys. Se oli siinä. Supot oli valmiina iltakuumeilua ja kitinää varten, mutta mitään oireita ei ilmaantunut. =)
 
Meillä meni myöskin rokotus ihan hyvin. Pikkasen inahti siinä vaiheessa, kun se lääkeaine painettiin sisään ja ymmärrän kyllä oikeen hyvin, kun äitikin rokotettiin samalla (kun oli jäykkäkouristus mennyt vanhaksi, niin rokottivat minutkin samalla) ja kyllä se oli aika ikävän tuntusta litkua omankin ihon alla niin ei ihme, että sitten 3kk vauvastakin. Vähän ehkä oli normaalia levottomampi rokotuksen jälkeen, ei kuitenkaan itkuinen eikä kuume noussut, mutta annettiin panadolsuppo yötä vasten niin sai poika nukkua rauhassa yönsä ja sitä ne kyllä neuvolassa suosittelikin.
Painoa pojalla oli 6560g ja pituutta 62,5cm ja päänymäpäryys näytti 43,5
Elikkäs kaikki meni hyvin ja saatiin vielä kehuja, että on kuulemma iloinen ja tyytyväinen lapsi... no niinhän tuo onkin... =)
 

Yhteistyössä