2v yöheräämiset!!!

  • Viestiketjun aloittaja rsma
  • Ensimmäinen viesti
rsma
Meidän kohta 2v poika on aina nukkunut omassa sängyssään ja 12-13 tunnin yöunia. Hän on nukkunut omassa huoneessaan siitä astin kun oli ½v. Nyt tämä meidän nuori herra on ruvennut heräilemään 2-4 kertaa/yö ja huutaa kun viimmestä päivää heti kun saa silmänsä auki, hän ryntää huoneestaan ulos ja tulee meidän makkariin. En ole ottanut häntä meidän viereen nukkumaan, koska ajattelen että hän sitten tottuu siihen ja en myöskään halua että hän montaa vuotta nukkuu siinä meidä vieressä kun suunnitelmissa olis että pikku kakkosta ruvettais "tilailemaan"...

Sitten kun häntä vie sänkyyn hän huutaa ja haluaa vaan tulla pois sängystään. Ostin hänelle yövalon joka vähän on auttanut nyt parina yöna, niin ettei ole ihan hulluna huutanut kun on heräilly, mutta heräilee kumminkin ja tulee meidän luoksemme. Sama alkaa iltaisin, hän on aina nukahtanut voi melkein sanoa että heti kun ollaan sänkyyn viety ja nytten ei millään saa unta! Tulee huoneestaan pois tai seisoo ovella ja kiukuttelee. Joka ilta tän viikon aikana on mennut 1-2 tuntia ennen kun on nukahtanut puhumattakaan siitä huudosta joka tulee jos yrittää vahingossakaan laittaa ovea kiinni.

Saikohan joku mitään selkoo tästä? Onko tää jotain ihan normaalia mitä 2v tekee vai mitä tämä on? Voiko 2v ruveta pelkäämään pimeetä vaikka ei mitään erityistä ole tapahtunut niin että pimeetä pitäisi pelätä?
 

Yhteistyössä