2kk vauva ei nuku yöllä

Onko kenelläkään muulla kokemusta vauvasta joka nukkuu päivällä hyvin, ajoittain jopa mahdoton herättää, mutta yöllä ei nuku kuin hajanaisia 5-30 minuutin pätkiä ja lopun aikaa saattaa möllötellä hetken tyytyväisenä, sitten vaatii kanniskelua ja tuttia? Tätä jatkunut jo kohta kaksi viikkoa ja alkaa olemaan voimat aika lopussa. Kotona 1,5v taapero joten päivisin en saa nukkua ollenkaan, mies antanut pari-neljä tuntia öisin nukkua. Pelkään tulevani hulluksi jos tämä jatkuu pitkään.
 
Olen yrittänyt parin tunnin nukkumisen jälkeen päivällä herätellä ja syötän ainakin, joskus valvoo hetken ja joskus ei saa kunnolla hereille. Toimi pari yötä ja viimeyö oli pahin ikinä, alkoi tuttirallin ja pätkäunet 21-09 aamuun asti. Onko tämä normaalia? Kenelläkään muulla kokemusta vastaavasta? Auttoiko aika vai oliko allergiaa tai vastaavaa?
 
vierailija
Hei, kuulostaa siltä että vauvan vuorokausirytmi on päälaellaan. Kysy apua uniohjaukseen neuvolasta tai joltain lempeän unikoulun asiantuntijalta. Vauvahan ei vielä varsinaisesti erota päivää ja yötä, mutta oman jaksamisesi kannalta toi on kyllä korjattava nopeasti.
 

Yhteistyössä