:)

  • Viestiketjun aloittaja näppylä
  • Ensimmäinen viesti
näppylä
Kun vähän inhottava ongelma vaivaa :(
Ajan säärikarvat säännöllisesti kauttaaltaan...""pepusta"" myös,mutta pyllyposkiin ilmestyy aina ajon jälkeen näppyjä,jotka punottaa tosi ilkeesti...ihan kamalan näköistä! Olen koittanu vahalla poistaa ihokarvat pepusta,mutta ei sekään auta...joten...sattuiskohan kukaan tietämään ""kotikonstia"" niiden pois-häätämiseksi???
Ei ole mitenkää mukava pyllistellä paljain persein ;) kun sinkkunakin tässä ollaan!
 
talkki
paras apu on talkki! kaikki tyyppiä rasvatalkki on hyviä, mun mielestä paras on vauvan pepuille tarkotettu natusan. se rasva siinä auttaa vaan talkkia levittymään paremmin, ei se tunnu rasvaiselta vaan siltä ettei oo ihan jauhoa! tulee koko peppualue ihanan sileeksi. jos on oikeen pahaa punotusta tai pieni haava, laitan bacibact-puuteria. itekin ajelen aina kaikki bikinirajat ym ja ennen oli tota näppyilyä. kuulin sen johtuvan siitä että terään jää aina vähän bakteereja vaikka sitä kuinka yritäisi puhdistaa. ja sit housut saattaa hangata vaikkei se siltä muka tunnukaan mut iho on tolla alueella niin herkkä. se talkki just auttaa siihen et ei bakteerit viihdy.
kokeile, toivottavasti huomaat pian eron!
 
Terttu
Sibicorttia heti ajamisen jälkeen iholle, niin pitäisi näppyjen pysyä poissa. Kannattaa myöskin testata sitä, että levittää iholle perusvoidetta ja alkaa sitten vasta ""raappaamaan"" karvoja pois.
 

Yhteistyössä