2,5 kk - syöntitiheys?

  • Viestiketjun aloittaja tissimiehen äiti
  • Ensimmäinen viesti
tissimiehen äiti
Kuinka usein teidän 2,5 kk:n ikäiset vauvat syövät + pituus ja paino? Mietin vain, että onko meidän tenava "normaali".

Poika syö 1-1,5 tunnin välein. Pituus vähän reilu 60cm ja paino vähän reilu 6 kg (viime viikon neuvolassa mitattuja arvoja)
 
Meidän neiti söi 2-3kk iässä myöskin päivällä 1-2 tunnin välein, ainut et on pullovauva ja nukku sit kylläkin yöt kahdella syötöllä... Oli 2,5kk iässä 7kg ja 62cm. :ashamed:

Joten uskoisin et teidän pikkumies on ihan normaali!! =) Kun kerta on kasvanut noin hyvin, niin luulen et maitoa riittää. Vauvoillahan on n.3kk iässä se kuuluisa "tiheän imun kausi" joten en usko et on mitään ihmeitä teillä... :)
 
Noin
Tämä nuorimmainen, tyttö, syö päivällä 1-2 tunnin välein ja yöllä 3-5 tunnin välein. Mittoja en nyt tiedä, vajaa 2kk oli n. 60cm ja vajaa 5kg, siitä nyt muutama viikko.

Esikoinen, tyttö, söi tasaisesti koko vauva-ajan vuorokauden ympäri muuten 2 tunnin välein, mutta nukkui yhdet päiväunet jopa 6h ja yöunet parikuisesta 6-9h.

Keskimmäinen, poika, söi aina yötäpäivää tunnin välein, kunnes aloitettiin kiinteät n. 6kk. Painoi 3-kuisena 7,5kg.
 
Esikoispoika söi päivällä tunnin välein ja yöllä ehkä kahden tunnin välein. Oli kaksikuisena 6,7 kg ja 61,5 cm ja kolmikuisena 7,7 kg 64,5 cm ja neljän kuukauden iässä sitten jo 8,5 kg ja 67,5 cm. Ja tämä ihan tissimaidolla... Sen jälkeen painokäyrä laskikin kuin lehmän häntä, kun vasta vuoden iässä saavutettiin 10 kilon raja!

Kuopus, tyttö, onkin sitten ollut 1-2 kiloa kevyempi kautta linjan! Lapset on lapsia. Esikoiselle aloin antaa kiinteitä viiden kuukauden iässä, kun hän alkoi ryömiä ja pelkäsin että juuri neljään tuntiin pidentyneet yöunet alkais taas lyhentyä nälän takia. Neuvolatädin mielestä olis pitänyt jatkaa tissimaidolla!
 

Yhteistyössä