16-vuotiaat voivat pian itse päättää sukupuolensa henkilökortissa Espanjassa

Asiaan liittyen:
Jatkuvaa lääkärissä ravaamista ja pillereiden popsomista.
Niin trendikästä kuin sukupuolen vaihtaminen onkin niin ovatkohan nämä aivopestyt niin syvällä uskossaan, että eivät sisäistä mitä se voi olla…
Tässä nyt vain yksi suomalainen esimerkki:

 
Skotlanti on samoilla linjoilla

Näistä pitäisi ensin keskustella puolesta ja vastaan. Ei tosin tämän hullun median toimesta vaan jonkun puolueettoman tahon toimesta. Sitten järjestettäisiin kansanäänestys asiasta.
Niin sairasta kuin tämä onkin niin jonkun ”asiantuntijan” päätöksellä tämä erittäin vaarallinen wokehumppa opetetaan ilman vanhempien suostumusta lapsillemme:



Meidän tulisi kansalaisina alkaa vaatimaan kansanäänestyksiä asioista! Liian isoja muutoksia tapahtuu rytinällä! Muutokset eivät ole enää kansan käsissä!
 
vierailija
Niinpä
Erittäin typerää tuo sukupuolen vapaa valinta!

Lasten aivot kehittyvät vielä yli parikymppisenä. Ihan mielenköyhää, että lapselta joka ei saa ostaa edes energiajuomatölkkiä alle 16-vuotiaana voidaan odottaa sellaista vastuunkantoa, että omalla päätöksellä aloittaa jopa hormoonihoidot hyvin nuorena, ennen murrosikää muuttaakseen sukupuolta (näin Suomessa mutta toistaiseksi onneksi harvoin). Jenkkilässähän jo innokkaasti leikellään lapsia toiseksi sukupuoleksi ennen murrosikää.
TAI edes valitsemaan summamutikassa omaa sukupuoltaan!

Kyllä tässä on selkeästi nähtävissä, että kyseessä on uskoontulon kaltainen hurahtaminen. Biologiset tosiasiat ja tiede normaaleineen asioineen sivuutetaan täysin. Kaikesta normaalista pyritään tekemään epänormaalia ja toisin päin. Ei meillä ihmiset näin ”sairaita” olleet vielä muutamia vuosia sitten, tämä on melkolailla uusi trendi.
Ja turha väittää, että homot vain tulevat rytinällä kaapeista ulos koska nykyään voi. Ei ei ei, ei meillä näin paljon homoja/muun sukupuolisia ole se nyt on ihan selkeä juttu.
 

Yhteistyössä