11v tytön kanssa apuja!

  • Viestiketjun aloittaja kiitollinen ideoista
  • Ensimmäinen viesti
kiitollinen ideoista
Tyttö on todella energinen tapaus. Menossa koko ajan kavereiden kanssa.
Koulussa 4-6 tuntia päivässä ja sitten vielä 5-7 tuntia menossa kavereiden kanssa tallilla, luistelemassa tai vain kaverin luona.
Kotona valittaa aina ettei ole mitään tekemistä.

Mitä tekemistä voisin keksiä? Sellaista mitä voisimme tehdä edes välillä myös yhdessä? Ottaen huomioon että kotona on myös vauva ja 3vuotias jotka tarvitsevat aikaani.
 
sipsi
Meillä samanikäinen, aktiivinen tyttö :) Onneksi ratsastus on meidän yhteinen harrastus-tyttö on tallilla 3-4 pv:nä viikossa. Isänsä kanssa laskettelee.

Yhteinen aika: joka ilta ollaan vähän aikaa petissä ihan vaan vierekkäin, tukkaa silittelen, jutellaan päivän asioista. Ja joskus vielä (ilkeääköhän edes sanoa...) luen illalla ääneen... Suosittua on myös ruoan laitto ja leipominen yhdessä, sitten torstaisin Kotikatua töllätään. Eli ihan tällaista arkista vaan :)
 
ap
Huh! Meidän 3v sai hepulit kesken unen. Meni aikaa ennen kuin sain rauhoittumaan.

SIPSI! Kuulostaa niin ihanalta että oikein silmät kostui. Olet kyllä ihana äiti!
Nyt tunnen itseni entistä huonommaksi tuon melkein teinin kanssa :(
 
sipsi
Vähän myöhässä vastaus: mutta kaikkea muuta kuin ihana äiti-ainaskin jos tytöltä kysytään :):):)

Osaan suuttua niin että oksat pois, ja on meillä huutoa ja raivoa aikalailla, mutta niin hyvin itse muistan tuon tunteen kun ei vielä tiennyt onko iso vai pieni... Illalla se pienuus meilläkin tytölle tulee, päivisin on iso ja kaiken "osaava" (siis omasta mielestään)...

Tuo lukeminen on meillä suosittua, kun se on meidän molempien mieluinen harrastus-ollaan lähikirjaston suurasiakkaita. Ja en mie totta puhuen yleensä lue kuin ehkä muutaman sivun, sitten jatketaan omien eeposten parissa. Mutta se on sellainen yhteinen juttu sekin :)

jaksellaan näiden esiteinien kanssa!
 
Taitaa kuulua tuohon ikään tuo kotona tekemisen puute. Meilläkin 11v. välillä valittaa tekemisen puutetta, on koulun jälkeen välillä tuntitolkulla kavereilla ja harrastuksissakin käy. Joskus hän viihtyy pitkiä aikoja huoneessaan askartelemassa, telkkaria katselemassa yms. omia touhujaan tekemässä. Ja sitten tulee se aika ettei ole mitään tekemistä ja kyllästyttää. Eilen vein neidin ja meidän taaperon luistelemaan. Taaperolla( vajaa 2v. on kaksiteräiset kenkiin kiinnitettävät). Meillä tytöt ovat käyneet myös pihalla peuhaamassa kahdestaan.
 

Yhteistyössä