11 kk päivä- ja yöunista

Meillä on 11 kk ikäinen tyttö, joka nukkuu yhdet päiväunet. On siirtynyt yksiin uniin jo melkein kaksi kuukautta sitten. Nyt ongelmaksi on muodostunut se, että yöunia nukutaan n. klo 21-10! Päiväunia ei sitten riitäkään kuin vajaaksi tunniksi. Olisiko viisasta yrittää herättää tyttö aikaisemmin aamulla ja kokeilla miten se vaikuttaa päiväuniin vai onko kellään kokemusta, onko sillä mitään vaikutusta, tuleeko päivästä vaan entistä pitempi, jos päiväunet sillä toimenpiteellä pitenekään? Onko kukaan paininut saman ongelman kanssa?
 
Minä olisin onnellinen tuollaisista ongelmasta... ;) Meillä kun täysiä öitä on nukuttu tähän ikään mennessä vasta muutaman kerran. Päivällä kyllä uni maittaakin vielä pariin otteeseen, välillä merkkejä yksiin uniin siirtymisestä.
Mutta luulisin, että olisiko teillä menossa ajanjakso ja muutoksia voi tulla hetken päästä? Eli en ehkä puuttuisi asiaan jos noin levollisesti yöt nukkuu vaan antaisin ajan kulua. Sehän tosiaan voi mennä hullummaksi siitä jos yrittää muuttaa. Jos jaksaa päivän lyhyillä päikkäreillä, niin ei kai siinä mitään. :flower:
 

Yhteistyössä