1.8v seikkailee yöllä..

  • Viestiketjun aloittaja pussipiru
  • Ensimmäinen viesti
pussipiru
onko jollain sama ongelma? meidän 1.8v poika on kohta kuukauden nukkunut lasten sängyssä omassa huoneessa ilman mitään vastoinkäymisiä.. menee illalla 22 aikaan nukkumaan ja herää aamulla 9-10 aikaan. toisin on kuitenkin käynyt nyt kahtena peräkkäisenä yönä :/
poika menee nätisti nukkumaan mutta yöllä 2-3 aikaa alkaa vaellus pitkin asuntoo, käy meidän huoneessa ja muualla. ei hirveetä meteliä pidä vaan seikkailee vaan ja on muka niin touhua täynnä. hymyilee ja naureskelee kun sanon että on yö ja pitää mennä omaan sänkyyn nukkumaan. vien pojan sänkyyn ja hetken päästä sama juttu, tätä voi tapahtua jopa 20 kertaa ja viime yönäkin kesti toista tuntia \|O
meille kk sisällä tulos vauva joten jo nyt kauhulla odotan että valvonko vuoron perään jomman kumman kanssa :x

JOS JOLLAIN SAMOJA KOKEMUKSIA NIIN NEUVOJA KAIVATAAN

:heart:
 
metsänpeikko
Meillä sama juttu mut vaan tyttö 1.8v.
Muutaman viikon koitettii viedä häntä
takaisin omaan huoneeseensa, mut 5 min.
niin taas alkoi vaellus.
Nyt otettu väliin nukkumaan, rauhoittuu yleensä siihen
ja nukahtaa aika pian uudelleen.
 
Meillä poika 1v6kk nukkuu edelleen pinna sängyssä meidän kanssamme samassa huoneessa. Meilläkin herätään yöllä! Hän ei siis ole aikaisemmin heräillyt mutta nyt muutaman viikon ajan on pieni pää noussut sängyssä aamu viiden aikaan. Lapsen herättyä otan hänet meidän viereemme ja samassa poika jo nukkuukin! Tämänhän sanotaan johtuvan kaikesta siitä ihmeellisestä mitä maailmassa on, lapsi ei osaa rauhoittua yöksikään kun on niin paljon tehtävää (itse olen samanlainen)!

Meillä unirytmi on vähän erilainen kuin teillä, nukkumaan mennään ilta kymmeneltä ja herätään aamulla puoli kahdeksan aikaan. Heti kun meillä alkoi olla yö heräilyä niin aloitin iltasadun päivittäisen lukemisen. Joka ilta mennään sänkyyn ja luetaan muutama tarina jonka aikana pienet silmät alkavat jo mennä kiinni. Meillä yöt rauhoittuivat hivenen tämän iltasession ansiosta.

Mutta tsemppiä teille!
 
Meillä 1,8 kk poika.On nukkunut noin 20-08 yleensä heräämättä ja aina omassa lasten sängyssään samassa makuuhuoneessa.Nyt alkanut tulemaan viereeni yöllä milloin vaan ja nostan takas sänkyyn sillä jo isompi veikka nukkuu meitin välissä:)
Mutta on alkanut heräämään kello kuusi aamulla!!Pitää melua ja kolinaa ja menee lastenhuoneeseen laittamaan valot ja herää!!Joku kumma kausi herää kuin herätyskello,tottakai isoveikkakin herää siihen joka ei nuku päiväunia ja on sitten hänkin hyvin väsynyt koko päivän....No meidänkin pitäis siirtää pikkuveikkakin lastenhuoneeseen nukkumaan..mutta jos se vaikka alkaa vaeltelemaan sitten sieltäkin niin jospa odottelen että kasvaa hieman...eiköhän ne vaiheet siitä muutu aika pian.Onnea tulevalle perheen jäsenelle ja isoveikalle:)
 
Ootko varma ettei lapsesi seikkaile unissaan?

Meillä poitsu muutamia kertoja kävelly unissaan joskus 1v5kk iässä! Ei muuta ku kampitus takas sänkyy aina vaan uudestaa.. :/ \|O

Kannattaa vaan varmistaa ettei oo vaaroja ympärillä ja ettei pääse ulos tai lukitsemaan itseään minnekään, ettei sit unesta herätessään säikähdä! Jostain just luin tästä lapsien unissakävelystä ja se on kuulemma periytyvää, eli jos äiti taikka isi on pienenä sitä harrastanu niin sit helposti lapsikin niin tekeepi..unissa kävelijää ei sit pidä herättää!! =)
 
pussipiru
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.11.2004 klo 12:07 äittä77 kirjoitti:
Ootko varma ettei lapsesi seikkaile unissaan?

ei kyllä ole unissa kävelyy, sillä eilen ilalla ku piti nukkumaan käydä teki pari tuntia aivan samaa seikkialuu. 12 aikaa rauhoittui ja nukkui 9.30 saakka.. ei poika kylläkään itke tai mekasta, ihan on tyytyväisen oloinen. en tiedä vaikuttaako se jotenkin et meille tulos kk sisäl vauva, voiko näin nuori ymmärtää puheet vauvasta?!? :whistle:
no ehkä tamä niin kuin muutkin vaiheet menee ohi ajan ja hermon kanssa ;)
 

Yhteistyössä